19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İbrahim Pilavcı Cumhur İttifakının Taraklı Adayı

Siyaset 13.01.2019 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İbrahim Pilavcı Cumhur İttifakının Taraklı Adayı

İbrahim Pilavcı Ak Parti ile MHP görüşmeleri sonrasında Taraklı Belediye Başkan Adayı olarak CUmhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Ak Parti'nin aday göstermeyeceği Taraklı Cumhur İttifakı Adayı olarak yerel seçimde yarışacak olan Pilavcı kimdir?

İBRAHİM PİLAVCI KİMDİR   İbrahim Pilavcı, 1982 yılında Taraklı ilçesi Mahdumlar Mahallesinde doğdu. Eğitimini sırasıyla Mahdumlar İlkokulu, Taraklı Ortaokulu, Taraklı Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Eğitim hayatı boyunca aynı zamanda Aileye ait iş yerinde uzun süre ticaretle uğraştı. 2009 yılında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Taraklı ilçe Kongresinde İlçe Başkanı seçilmiş ve İki dönem bu görevi yürütmüştür. Daha sonra İki dönemde İlçe Başkan yardımcılığı yapmıştır. 2010 yılında Malatya’da kısa dönem askerlik vazifesini yerine getirmişti.2014 Mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi adayı olmuştur. Taraklı Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı ve çeşitli sosyal derneklerde yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. 2010 Yılında Mali Müşavirlik ruhsatını almıştır. 2010 Yılından itibaren Taraklı’da Mali Müşavirlik faaliyetine devam etmektedir. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da çeşitli firmalara finansal ve mali danışmanlık hizmeti sunmaktadır.  
İbrahim Pilavcı Ak Parti ile MHP görüşmeleri sonrasında Taraklı Belediye Başkan Adayı olarak CUmhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Ak Parti'nin aday göstermeyeceği Taraklı Cumhur İttifakı Adayı olarak yerel seçimde yarışacak olan Pilavcı kimdir?

İBRAHİM PİLAVCI KİMDİR

 

İbrahim Pilavcı, 1982 yılında Taraklı ilçesi Mahdumlar Mahallesinde doğdu. Eğitimini sırasıyla Mahdumlar İlkokulu, Taraklı Ortaokulu, Taraklı Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Eğitim hayatı boyunca aynı zamanda Aileye ait iş yerinde uzun süre ticaretle uğraştı. 2009 yılında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Taraklı ilçe Kongresinde İlçe Başkanı seçilmiş ve İki dönem bu görevi yürütmüştür. Daha sonra İki dönemde İlçe Başkan yardımcılığı yapmıştır. 2010 yılında Malatya’da kısa dönem askerlik vazifesini yerine getirmişti.2014 Mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi adayı olmuştur. Taraklı Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı ve çeşitli sosyal derneklerde yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. 2010 Yılında Mali Müşavirlik ruhsatını almıştır. 2010 Yılından itibaren Taraklı’da Mali Müşavirlik faaliyetine devam etmektedir. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da çeşitli firmalara finansal ve mali danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.