İbrahimov 23 kişi götürüyor!

Spor 01.01.2019 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İbrahimov 23 kişi götürüyor!

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde sadece 5 gün süren ilk etap çalışmaları tamamlandı. Dün yapılan çift kalede beğendiği isimleri Antalya kampı kadrosuna alan Teknik Direktör Asım İbrahimov, kamp için 23 kişilik bir futbolcu kafilesi belirledi. Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde dün sabah saat 11.00’da yapılan antrenmanda denenmek üzere takıma alınan oyuncular için gerçekleştirilen çift kale maç sonrasında seçme yapıldı. Azerbaycanlı teknik adam Asım İbrahimov’un gözüne giren oyuncular Antalya kampı kadrosuna dahil edilirken, beğenilmeyen isimlere teşekkür edilerek yollar ayrıldı. İbrahimov Antalya kampı için 23 kişilik futbolcu kadrosu belirlerken, kamp programı henüz açıklanmadı. İzne ayrılan oyunculara kamp programının bugün telefon ile bildirilmesi bekleniyor.

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde sadece 5 gün süren ilk etap çalışmaları tamamlandı. Dün yapılan çift kalede beğendiği isimleri Antalya kampı kadrosuna alan Teknik Direktör Asım İbrahimov, kamp için 23 kişilik bir futbolcu kafilesi belirledi.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde dün sabah saat 11.00’da yapılan antrenmanda denenmek üzere takıma alınan oyuncular için gerçekleştirilen çift kale maç sonrasında seçme yapıldı. Azerbaycanlı teknik adam Asım İbrahimov’un gözüne giren oyuncular Antalya kampı kadrosuna dahil edilirken, beğenilmeyen isimlere teşekkür edilerek yollar ayrıldı. İbrahimov Antalya kampı için 23 kişilik futbolcu kadrosu belirlerken, kamp programı henüz açıklanmadı. İzne ayrılan oyunculara kamp programının bugün telefon ile bildirilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.