19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

’İçinizi ferah tutun’’

Spor 22.01.2018 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

’İçinizi ferah tutun’’

Velimeşe galibiyetiyle zirve yarışında çok kritik bir galibiyet alarak iyi bir hava yakalayan Darıca G.B’de gözler Çarşamba günü yapılacak olan kongreye çevrilirken, Onursal Başkan Şükrü Karabacak, ‘’Herkes içini ferah tutsun’’ dedi.

Ligin ikinci yarısına 3-1’lik E.Velimeşespor galibiyetiyle başlayan Darıca Gençlerbirliği’nde Onursal Başkan Şükrü Karabacak kongre süreciyle ilgili kısa ve öz açıklamalarda bulundu. Velimeşe sonrasında soyunma odasına girerek futbolcularla omuz omuza veren Başkan Karabacak galibiyet sevincini doyasıya kutlarken, kongreye 2 gün kala başkan adayının belli olmaması hakkında mesajlar verdi. KARABACAK: PANİK YOK Darıca G.B camiasına yakışan bir ismin başkanlık koltuğuna oturacağına inandığını kaydeden Başkan Karabacak, ‘’Kimse paniğe kapılmasın, herkes içini ferah tutsun. Kulüp başkanlığı için en doğru kişi kongrede aday olacaktır. Kongre sürecimizin ardından Pazarspor’u yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz’’dedi.
Velimeşe galibiyetiyle zirve yarışında çok kritik bir galibiyet alarak iyi bir hava yakalayan Darıca G.B’de gözler Çarşamba günü yapılacak olan kongreye çevrilirken, Onursal Başkan Şükrü Karabacak, ‘’Herkes içini ferah tutsun’’ dedi.

Ligin ikinci yarısına 3-1’lik E.Velimeşespor galibiyetiyle başlayan Darıca Gençlerbirliği’nde Onursal Başkan Şükrü Karabacak kongre süreciyle ilgili kısa ve öz açıklamalarda bulundu. Velimeşe sonrasında soyunma odasına girerek futbolcularla omuz omuza veren Başkan Karabacak galibiyet sevincini doyasıya kutlarken, kongreye 2 gün kala başkan adayının belli olmaması hakkında mesajlar verdi.

KARABACAK: PANİK YOK

Darıca G.B camiasına yakışan bir ismin başkanlık koltuğuna oturacağına inandığını kaydeden Başkan Karabacak, ‘’Kimse paniğe kapılmasın, herkes içini ferah tutsun. Kulüp başkanlığı için en doğru kişi kongrede aday olacaktır. Kongre sürecimizin ardından Pazarspor’u yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.