19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İddialı başladı

Spor 23.12.2016 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İddialı başladı

Gebzespor Teknik Direktörü olarak ilk antrenmanını yaptıran Ergün Ortakçı, “Gebzespor’da ki yanlışları düzeltmeye geldim.”dedi.

Gebzespor’un iyi bir ekip olmasına karşılık futbolcuların psikolojik olarak olumsuz bir havada olduğunu ifade eden Ortakçı, “Edirnespor deplasmanında ki  Gebzespor’u izledim. Orada mağlup olunmasının tek nedeni futbolcuların demorilize olmasından kaynaklıdır. Onların tekrar özgüven kazanarak, koşan, savaşan bir ruha ve kip havasına bürünmesi gerekir. Bunu sağlamak adına buradayım. ”dedi. PUAN FARKI SIKINTI DEĞİL Zirve yarışında rakipleri ile arasında ki farkın kapanmasının da çok kolay olduğunu belirten  tecrübeli teknik adam, “Üst üste alacağımız 5 seri galibiyet ile zirveye yerleşiriz. Ben puan farkını sorun etmiyorum. Kadroda bazı eksik noktalarımız var. Onları da tamamladığımızda çarkın dişlileri öyle bir işleyecek ki herkes Gebzespor’u izlemekten zevk alacak. İlker Çakır başkana büyük saygım var. Onun emeklerini hep şahit oldum. İnşallah sezon sonunda onu da, Gebzespor’a gönül vberenleride sevindireceğiz. Zaten 4 aylık bir anlaşma sonucunda buradayım.” dedi. 6 UNSUR GEREKİYOR Bir takımın şampiyon olabilmesi için 6 maddelik unsurun mevcut olması gerektiğine de dikkat çeken Ortakçı, “Amasya’da benim istediğim parayı vererek beni takıma hoca yaptılar. Bu gerekli unsurların sadece bir tanesi. Tesis dedim, sağlanmadı. Transfer dedim sağlanmadı. Sadece hoca ile olacak şey değildir şampiyonluk. Bu Amasyaspor yada Gebzespor için değil. Şampiyon olmak isteyen her kulüp için geçerli bir durumdur.”dedi. 16 futbolcu ile yağışlı bir havada çalışan Gebzespor düz koşunun ardından yarım saat salonda çalıştı. Gebzespor bugün ise Gebze Center içindeki  bir fitnes salonunda günün ilk antrenmanını gerçekleştirecek.
Gebzespor Teknik Direktörü olarak ilk antrenmanını yaptıran Ergün Ortakçı, “Gebzespor’da ki yanlışları düzeltmeye geldim.”dedi.

Gebzespor’un iyi bir ekip olmasına karşılık futbolcuların psikolojik olarak olumsuz bir havada olduğunu ifade eden Ortakçı, “Edirnespor deplasmanında ki  Gebzespor’u izledim. Orada mağlup olunmasının tek nedeni futbolcuların demorilize olmasından kaynaklıdır. Onların tekrar özgüven kazanarak, koşan, savaşan bir ruha ve kip havasına bürünmesi gerekir. Bunu sağlamak adına buradayım. ”dedi.

PUAN FARKI SIKINTI DEĞİL

Zirve yarışında rakipleri ile arasında ki farkın kapanmasının da çok kolay olduğunu belirten  tecrübeli teknik adam, “Üst üste alacağımız 5 seri galibiyet ile zirveye yerleşiriz. Ben puan farkını sorun etmiyorum. Kadroda bazı eksik noktalarımız var. Onları da tamamladığımızda çarkın dişlileri öyle bir işleyecek ki herkes Gebzespor’u izlemekten zevk alacak. İlker Çakır başkana büyük saygım var. Onun emeklerini hep şahit oldum. İnşallah sezon sonunda onu da, Gebzespor’a gönül vberenleride sevindireceğiz. Zaten 4 aylık bir anlaşma sonucunda buradayım.” dedi.

6 UNSUR GEREKİYOR

Bir takımın şampiyon olabilmesi için 6 maddelik unsurun mevcut olması gerektiğine de dikkat çeken Ortakçı, “Amasya’da benim istediğim parayı vererek beni takıma hoca yaptılar. Bu gerekli unsurların sadece bir tanesi. Tesis dedim, sağlanmadı. Transfer dedim sağlanmadı. Sadece hoca ile olacak şey değildir şampiyonluk. Bu Amasyaspor yada Gebzespor için değil. Şampiyon olmak isteyen her kulüp için geçerli bir durumdur.”dedi. 16 futbolcu ile yağışlı bir havada çalışan Gebzespor düz koşunun ardından yarım saat salonda çalıştı. Gebzespor bugün ise Gebze Center içindeki  bir fitnes salonunda günün ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.