İdeal Spor alkış topladı

Spor 08.12.2015 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İdeal Spor alkış topladı

Cumartesi günü Başiskele Kapalı Spor Salonu'nda 11 ilden 1000'in üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleşen Kocaeli Karate Ligi yine kıran kırana müsabakalara sahne oldu.

Ev sahibi Kocaeli'nin yanı sıra Bursa, Balıkesir, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Bolu, Düzce, Eskişehir, Sakarya olmak üzere 11 ilden katılan sporcular kıyasıya bir rekabete tutuldular. Keyifli mücadelelere sahne olan karşılaşmalara sporcuların aileleri de büyük ilgi gösterirken, mücadeleler saat 20:00'a kadar sürdü. Şampiyona sonrasında açıklamalarda bulunan İdeal Spor Başkanı Ahmet Akçay, ''Sakarya liginin akabinde Kocaeli liginin de başlaması çocuklarımızın gelişimi açısından çok faydalı olacaktır emeği geçenlere ve turnuvaya sponsor olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyoruz''dedi. AKÇAY: ÖNÜMÜZE BAKMAK ZORUNDAYIZ İdeal Spor Başkanı Ahmet Akçay yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ‘’Bu maçlara acemi hakemlerin farklı yansımaları etki altında kalmaları yansısa da çok önemli değil.  Türkiye Şampiyonası için sporcularımızın gelişimi önemli. Normalde 7 finale gidecek kabiliyette sporcularımız basit hatalarla yenilmiştir. Biz önümüze bakmak zorundayız .Ben sporcularımı tebrik ediyorum. Bizi hiçbir zaman yolda bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak'a sporcu velilerimiz ve kulüp yönetimi adına teşekkür ediyoruz’’dedi.
Cumartesi günü Başiskele Kapalı Spor Salonu'nda 11 ilden 1000'in üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleşen Kocaeli Karate Ligi yine kıran kırana müsabakalara sahne oldu.

Ev sahibi Kocaeli'nin yanı sıra Bursa, Balıkesir, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Bolu, Düzce, Eskişehir, Sakarya olmak üzere 11 ilden katılan sporcular kıyasıya bir rekabete tutuldular. Keyifli mücadelelere sahne olan karşılaşmalara sporcuların aileleri de büyük ilgi gösterirken, mücadeleler saat 20:00'a kadar sürdü. Şampiyona sonrasında açıklamalarda bulunan İdeal Spor Başkanı Ahmet Akçay, ''Sakarya liginin akabinde Kocaeli liginin de başlaması çocuklarımızın gelişimi açısından çok faydalı olacaktır emeği geçenlere ve turnuvaya sponsor olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyoruz''dedi.

AKÇAY: ÖNÜMÜZE BAKMAK ZORUNDAYIZ

İdeal Spor Başkanı Ahmet Akçay yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ‘’Bu maçlara acemi hakemlerin farklı yansımaları etki altında kalmaları yansısa da çok önemli değil.  Türkiye Şampiyonası için sporcularımızın gelişimi önemli. Normalde 7 finale gidecek kabiliyette sporcularımız basit hatalarla yenilmiştir. Biz önümüze bakmak zorundayız .Ben sporcularımı tebrik ediyorum. Bizi hiçbir zaman yolda bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak'a sporcu velilerimiz ve kulüp yönetimi adına teşekkür ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.