19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İDEAL SPOR KULÜBÜ'NDEN BİR BAŞARI DAHA

Spor 20.01.2016 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İDEAL SPOR KULÜBÜ'NDEN BİR BAŞARI DAHA

17 Ocak Pazar günü Kocaeli Başiskele Kapalı Spor Salonunda Kocaeli Bölgesi Liseler arası Karate Türkiye seçmesi yapıldı. DARICA'DAN İKİ ÖĞRENCİ DERECE DERECE ALDI Darıca'dan İdeal Spor Kulübü sporcuları olan ama okulları adına yarışan Aslan Çimento Meslek Lisesi öğrencisi Eren Adil Yılmazer 58 KG'da birinci olurken, Süleyman Demirel Lisesi öğrencisi Osman Özdağ 66 KG'da birinci oldu. "SPORA ÖNEM VEREN OKULLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ" Yarışmalardan sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Darıca İdeal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akçay " Sporcularımla gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu çalışmamıza destek veren bölge okullarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün iki öğrencim birinci oldu. Başta okudukları okulların müdürleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek isterim " dedi.

17 Ocak Pazar günü Kocaeli Başiskele Kapalı Spor Salonunda Kocaeli Bölgesi Liseler arası Karate Türkiye seçmesi yapıldı.

DARICA'DAN İKİ ÖĞRENCİ DERECE DERECE ALDI

Darıca'dan İdeal Spor Kulübü sporcuları olan ama okulları adına yarışan Aslan Çimento Meslek Lisesi öğrencisi Eren Adil Yılmazer 58 KG'da birinci olurken, Süleyman Demirel Lisesi öğrencisi Osman Özdağ 66 KG'da birinci oldu.

"SPORA ÖNEM VEREN OKULLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Yarışmalardan sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Darıca İdeal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akçay " Sporcularımla gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu çalışmamıza destek veren bölge okullarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün iki öğrencim birinci oldu. Başta okudukları okulların müdürleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek isterim " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.