İdeal Spor takım halinde şampiyon

Spor 24.11.2015 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İdeal Spor takım halinde şampiyon

İdeal Spor takım halinde şampiyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Sakarya’da düzenlenen Bilek Güreşi İl Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirildi. Darıca’nın gururu İdeal Spor Kulübü takım halinde şampiyon olarak bir kez daha önemli bir başarıya imza attı. Mücadele ettiği turnuva ve şampiyonalarda adından sıkça söz ettiren ve son yıllarda müthiş bir ivme yakalayan İdeal Spor’da Kulüp Başkanı Ahmet Akçay sporcularına övgüler yağdırararak, takımda halinde şampiyon olan sporcularını tebrik etti. Şampiyonada derece yapan sporcular şöyle: 1-Oğuzhan Koçak-Şampiyonlar şampiyonu 2-Batuhan Koçak-Gençlerde 70 kiloda birinci 3-Murat İlyasov-birinci 4-Eyüp İlyasov-birinci 5-Bayramali Unsur-ikinci 6-Dr.Ahmet Kanda-birinci 7-Dr.Metin Kandaz-ikinci 8-Erkan Yazgan-birinci 9-Necmetin Subaş-üçüncü
İdeal Spor takım halinde şampiyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Sakarya’da düzenlenen Bilek Güreşi İl Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirildi. Darıca’nın gururu İdeal Spor Kulübü takım halinde şampiyon olarak bir kez daha önemli bir başarıya imza attı. Mücadele ettiği turnuva ve şampiyonalarda adından sıkça söz ettiren ve son yıllarda müthiş bir ivme yakalayan İdeal Spor’da Kulüp Başkanı Ahmet Akçay sporcularına övgüler yağdırararak, takımda halinde şampiyon olan sporcularını tebrik etti.

Şampiyonada derece yapan sporcular şöyle:

1-Oğuzhan Koçak-Şampiyonlar şampiyonu

2-Batuhan Koçak-Gençlerde 70 kiloda birinci

3-Murat İlyasov-birinci

4-Eyüp İlyasov-birinci

5-Bayramali Unsur-ikinci

6-Dr.Ahmet Kanda-birinci

7-Dr.Metin Kandaz-ikinci

8-Erkan Yazgan-birinci

9-Necmetin Subaş-üçüncü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.