19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İdmanda Ramazan Silin rüzgarı

Spor 05.11.2015 - 15:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İdmanda Ramazan Silin rüzgarı

İdmanda Ramazan Silin rüzgarı

Batman Petrolspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Darıca G.B’de dün sabah yapılan antrenmanda Ramazan Silin rüzgarı yaşandı. Futbolcularına yaptığı tatlı sert uyarılarla dikkat çeken deneyimli teknik adam, yarı sahada yapılan çift kale maçta kendisi de yer aldı. Sezon başında Karşıyaka’dan transfer edilen Harun Atalay’ın idmanda uzak bir mesafeden kaleye şut çekmesi üzerine sinirlenen Silin futbolcusuna, ‘’Senin bu yaptığın kendini geliştirmek değil, Amerika’yı keşfe çıkmak’’ demesi dikkat çekti. ‘’BATMAN MAÇINDAN 3 PUAN İSTİYORUZ’’ Antrenman sonrasında gazetemize değerlendirmelerde bulunan Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, ihtiyaçları olan bir 3 puan aldıklarını söyleyerek Batman Petrolspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti. Futbolcularının özveriyle çalıştıklarını kaydeden Silin, her geçen gün daha iyiye giden bir Darıca G.B’yi ortaya çıkarmak için daha çok çalışacaklarını belirtti.
İdmanda Ramazan Silin rüzgarı

Batman Petrolspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Darıca G.B’de dün sabah yapılan antrenmanda Ramazan Silin rüzgarı yaşandı. Futbolcularına yaptığı tatlı sert uyarılarla dikkat çeken deneyimli teknik adam, yarı sahada yapılan çift kale maçta kendisi de yer aldı. Sezon başında Karşıyaka’dan transfer edilen Harun Atalay’ın idmanda uzak bir mesafeden kaleye şut çekmesi üzerine sinirlenen Silin futbolcusuna, ‘’Senin bu yaptığın kendini geliştirmek değil, Amerika’yı keşfe çıkmak’’ demesi dikkat çekti.

‘’BATMAN MAÇINDAN 3 PUAN İSTİYORUZ’’

Antrenman sonrasında gazetemize değerlendirmelerde bulunan Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, ihtiyaçları olan bir 3 puan aldıklarını söyleyerek Batman Petrolspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti. Futbolcularının özveriyle çalıştıklarını kaydeden Silin, her geçen gün daha iyiye giden bir Darıca G.B’yi ortaya çıkarmak için daha çok çalışacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.