19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İdris Demir'in Yerine Bayan Demir

Kocaeli 25.02.2018 - 20:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İdris Demir'in Yerine Bayan Demir

Referandum öncesi "Kararım Evet Platformu" ile ulusal basında da dahil olmak üzere kamuoyunda önemli bir gündem oluşturan önceki dönem Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir yeni dönem yönetim kurulu listesinde yer bulamadı.

 Bölgemiz kamuoyu İdris Demir'i Anavatan Partisi döneminde Şekerpınar Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanımış, son yerel seçimlerde ise Ak Parti'ye önce üye sonra Çayırova Belediye Başkanlığı için aday adaylığı girişimi ile Demir'i daha da yakından tanıma fırsatı bulmuştu. Yerel seçimlerde Ak Parti adayını Şevki Demirci olarak belirleyince İdris Demir bu kez siyaset kulvarını Kocaeli'ye çevirerek Şemsettin Ceyhan'ın ilk döneminde Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Çayırova'yı temsil etti. Son referandumda "Kararım Evet" adı altında kurduğu platform ile bir çok ulusal yayında yer bulan İdris Demir bu yönde ki çalışmaları ile gerek partililerinden gerekse Çayırova kamuoyunda takdir kazandı. Kocaeli Ak Parti İl Teşkilatı'nın yeni dönem yönetimini belirleyen kongre sonrasında İdris Demir'in listede olmaması dikkat çekerken AK Parti'nin Kocaeli Yönetimi'nde Çayırova'yı yeni dönemde  temsil edecek isim olarak Hacer Banu Çürüksulu Demir ismi göze çarptı. Geçtiğimiz dönem Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Koklları Başkanı olarak görev yapan Demir, bu organın kongresinde aday olarak açıklanmasada Ak Parti'nin Kocaeli teşkilatında ana kademe yönetim kurulu üyesi olarak yer buldu. Haber-Yorum: Adnan Ayvaz
Referandum öncesi "Kararım Evet Platformu" ile ulusal basında da dahil olmak üzere kamuoyunda önemli bir gündem oluşturan önceki dönem Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir yeni dönem yönetim kurulu listesinde yer bulamadı.

 Bölgemiz kamuoyu İdris Demir'i Anavatan Partisi döneminde Şekerpınar Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanımış, son yerel seçimlerde ise Ak Parti'ye önce üye sonra Çayırova Belediye Başkanlığı için aday adaylığı girişimi ile Demir'i daha da yakından tanıma fırsatı bulmuştu. Yerel seçimlerde Ak Parti adayını Şevki Demirci olarak belirleyince İdris Demir bu kez siyaset kulvarını Kocaeli'ye çevirerek Şemsettin Ceyhan'ın ilk döneminde Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Çayırova'yı temsil etti. Son referandumda "Kararım Evet" adı altında kurduğu platform ile bir çok ulusal yayında yer bulan İdris Demir bu yönde ki çalışmaları ile gerek partililerinden gerekse Çayırova kamuoyunda takdir kazandı. Kocaeli Ak Parti İl Teşkilatı'nın yeni dönem yönetimini belirleyen kongre sonrasında İdris Demir'in listede olmaması dikkat çekerken AK Parti'nin Kocaeli Yönetimi'nde Çayırova'yı yeni dönemde  temsil edecek isim olarak Hacer Banu Çürüksulu Demir ismi göze çarptı. Geçtiğimiz dönem Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Koklları Başkanı olarak görev yapan Demir, bu organın kongresinde aday olarak açıklanmasada Ak Parti'nin Kocaeli teşkilatında ana kademe yönetim kurulu üyesi olarak yer buldu.

Haber-Yorum: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.