İFLAS! 1-1

Spor 16.10.2016 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İFLAS! 1-1

Son 4 maçta 3 puan yüzü göremeyen Darıca G.B, sahasında Payasspor’u da yenemeyerek adeta iflas etti. Hatay ekibi ile 1-1 berabere kalan sarı yeşilliler puan saçmaya devam ederken, maç sonunda Teknik Direktör Ramazan Silin istifaya davet edildi.

3.Lig 3.Grup’ta sezona büyük umutlarla başlayan Darıca G.B, son haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından Payasspor karşısında hayati bir maça çıktı. Puan kaybına tahammülü olmayan sarı yeşilliler maça tutuk başlasa da fırsat oyuncu Hayrullah’ın ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. ATAMAYANA ATARLAR Maçın ikinci yarısında Gökhan Erdoğan ve Levent Kale ile inanılmaz pozisyonları gol çeviremeyen sarı yeşilliler adeta kendi sonunu hazırladı. Hücumda pek de etkili olamayan Payas, maçın 75.dakikasında skora denge getirerek Darıca’dan 1 puan almayı başardı. ‘SİLİN-ERGÜR İSTİFA’ SESLERİ Maçın ardından Darıca G.B taraftarları  Teknik Direktör Ramazan Silin ve kulüp menajeri Orhan Ergür’e yoğun bir şekilde tepki gösterdi. Silin ve Ergür’ü istifaya davet eden sarı yeşilli taraftarlar, stat dışında da istifa tezahüratlarını sürdürdüler.
Son 4 maçta 3 puan yüzü göremeyen Darıca G.B, sahasında Payasspor’u da yenemeyerek adeta iflas etti. Hatay ekibi ile 1-1 berabere kalan sarı yeşilliler puan saçmaya devam ederken, maç sonunda Teknik Direktör Ramazan Silin istifaya davet edildi.

3.Lig 3.Grup’ta sezona büyük umutlarla başlayan Darıca G.B, son haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından Payasspor karşısında hayati bir maça çıktı. Puan kaybına tahammülü olmayan sarı yeşilliler maça tutuk başlasa da fırsat oyuncu Hayrullah’ın ayağından gelen golle 1-0 öne geçti.

ATAMAYANA ATARLAR

Maçın ikinci yarısında Gökhan Erdoğan ve Levent Kale ile inanılmaz pozisyonları gol çeviremeyen sarı yeşilliler adeta kendi sonunu hazırladı. Hücumda pek de etkili olamayan Payas, maçın 75.dakikasında skora denge getirerek Darıca’dan 1 puan almayı başardı.

‘SİLİN-ERGÜR İSTİFA’ SESLERİ

Maçın ardından Darıca G.B taraftarları  Teknik Direktör Ramazan Silin ve kulüp menajeri Orhan Ergür’e yoğun bir şekilde tepki gösterdi. Silin ve Ergür’ü istifaya davet eden sarı yeşilli taraftarlar, stat dışında da istifa tezahüratlarını sürdürdüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.