İftar Öncesi ve Sonrası

Darıca 28.06.2015 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İftar Öncesi ve Sonrası

Ramazan ayının bu güzel günlerinde Darıca’da vatandaşlar oruç saatlerinde dışarı çıkmamayı tercih ediyorlar.

Darıca’da halk oruç saatlerinde dışarı çıkmamayı tercih ediyor. İftardan sonra oturmaya yer bulamadığınız mekanların büyük kısmı kapalı ama masaları ve sandalyeleri dışarıda olmasına karşın boş. Ayrıca Darıca Dudayev Parkı Sahilinde ise sessizlik hakim. Buna nazaran Darıca tüm güzelliklerini sessizliğinde de göstermeyi sürdürüyor. Yoğunluk Center’da devam ediyor Aynı saatlerde ise Gebze Kent Meydanı ve Gebze Center doluluğunu sürdürmeye devam ediyor. Zamanını alışveriş mağazalarında dolaşarak yada alışveriş yaparak geçirmek isteyenlerin tercihi yine Gebze Center oldu. Gebze Kent Meydanı ise yapılan hizmetin ve düzenlemelerin karşılığını alıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Gebze Kent Meydanı 7’den 70’e herkese ev sahipliği yapıyor. Yeşilliğin ve park alanlarının bir arada bulunduğu meydanda her akşam bir etkinlikte oluyor. Belediyelerimizin mahallelerde düzenlemiş olduğu iftarlar ise vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Mahalle kaynaşması olarak değerlendirilen bu iftarlar, iftar saatini beklerken aynı zamanda davetliler komşularıyla sohbet ederek kaynaşma imkanını yaşıyor.  Ramazan ruhunun platosu Kocaeli ilçeleriyle Ramazan Ayının güzellik, hoş sohbet ve paylaşım açısından bir plato görevi görüyor. İlimizde tüm Belediye Başkanları mahalle iftarlarına özen göstermekte ve yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını el birliği ile karşılayacak projeleri gerçekleştirmekteler. İftardan sonra halkla iç içe olan Belediye Başkanları, davetlilerle birebir ilgilenerek onlarla sohbet etme fırsatını da yakalıyorlar. Halkımız bu etkinliklerden oldukça memnun olduğunu katılımlarda da gösteriyor.  
Ramazan ayının bu güzel günlerinde Darıca’da vatandaşlar oruç saatlerinde dışarı çıkmamayı tercih ediyorlar.

Darıca’da halk oruç saatlerinde dışarı çıkmamayı tercih ediyor. İftardan sonra oturmaya yer bulamadığınız mekanların büyük kısmı kapalı ama masaları ve sandalyeleri dışarıda olmasına karşın boş. Ayrıca Darıca Dudayev Parkı Sahilinde ise sessizlik hakim. Buna nazaran Darıca tüm güzelliklerini sessizliğinde de göstermeyi sürdürüyor.

Yoğunluk Center’da devam ediyor

Aynı saatlerde ise Gebze Kent Meydanı ve Gebze Center doluluğunu sürdürmeye devam ediyor. Zamanını alışveriş mağazalarında dolaşarak yada alışveriş yaparak geçirmek isteyenlerin tercihi yine Gebze Center oldu. Gebze Kent Meydanı ise yapılan hizmetin ve düzenlemelerin karşılığını alıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Gebze Kent Meydanı 7’den 70’e herkese ev sahipliği yapıyor. Yeşilliğin ve park alanlarının bir arada bulunduğu meydanda her akşam bir etkinlikte oluyor.

Belediyelerimizin mahallelerde düzenlemiş olduğu iftarlar ise vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Mahalle kaynaşması olarak değerlendirilen bu iftarlar, iftar saatini beklerken aynı zamanda davetliler komşularıyla sohbet ederek kaynaşma imkanını yaşıyor. 

Ramazan ruhunun platosu

Kocaeli ilçeleriyle Ramazan Ayının güzellik, hoş sohbet ve paylaşım açısından bir plato görevi görüyor. İlimizde tüm Belediye Başkanları mahalle iftarlarına özen göstermekte ve yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını el birliği ile karşılayacak projeleri gerçekleştirmekteler. İftardan sonra halkla iç içe olan Belediye Başkanları, davetlilerle birebir ilgilenerek onlarla sohbet etme fırsatını da yakalıyorlar.

Halkımız bu etkinliklerden oldukça memnun olduğunu katılımlarda da gösteriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.