İFTİRA ATACAKLARINA BELGEYLE KONUŞSUNLAR!

Kocaeli 21.08.2017 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İFTİRA ATACAKLARINA BELGEYLE KONUŞSUNLAR!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Sen şu kadar ‘FETÖ’cüsün sen bu kadar ‘FETÖ’cüsün demektense, ellerinde belgeleri varsa, savcılığa giderler. Ben bilmeyene adliyenin adresini veririm” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Sen şu kadar ‘FETÖ’cüsün sen bu kadar ‘FETÖ’cüsün demektense, ellerinde belgeleri varsa, savcılığa giderler. Ben bilmeyene adliyenin adresini veririm” dedi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, düzenlediği basın açıklamasında geçtiğimiz cumartesi günü Ankara’da MHP Genel Merkezi’ne yaptığı ziyaret ve kamuoyuna gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünlü, “Siyaset her gün değişik havalara bürünüyor. İnanıyorum ki bu masayı dağıtmak adına birileri bir şeyler yapmak istese de başaramayacaklar. Sen şu kadar ‘FETÖ’cüsün sen bu kadar ‘FETÖ’cüsün demektense, ellerinde belgeleri varsa, savcılığa giderler. Ben bilmeyene adliyenin adresini veririm” dedi. HAYALLERİ SUYA DÜŞECEK Türk siyaseti daha çok olaylara gebe olduğunu ifade eden Ünlü, “Birilerinin yeni parti kurmak adına yaptığı işler bizi ilgilendirmez. Kim nereye ne kuruyorsa kursun. Kimsenin MHP’nin yükselişinin önüne geçemeyecektir. Kimin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemli. Bugün MHP planlı bir çalışma yapıyor. Nasıl ki Gölcük’te toplu istifayla algı yaratmak isteyenler emellerine ulaşamadılarsa onlar da ulaşamayacaklar. Kocaeli siyasetini kimseye dizayn ettirmeyeceğiz. Böyle hayalleri olan herkesin hayali suya düşecektir” ADLİYENİN ADRESİNİ VERİRİM İl başkanları toplantısına da değinen Aydın Ünlü, “Kocaeli’de Yenikapı ruhu adı altında yapılan toplantılar bizim için önem arz ediyor. Siyaset her gün değişik havalara bürünüyor. İnanıyorum ki bu masayı dağıtmak adına birileri bir şeyler yapmak istese de başaramayacaklar. Sen şu kadar ‘FETÖ’cüsün sen bu kadar ‘FETÖ’cüsün demektense, ellerinde belgeleri varsa, savcılığa giderler. Ben bilmeyene adliyenin adresini veririm” dedi.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Sen şu kadar ‘FETÖ’cüsün sen bu kadar ‘FETÖ’cüsün demektense, ellerinde belgeleri varsa, savcılığa giderler. Ben bilmeyene adliyenin adresini veririm” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Sen şu kadar ‘FETÖ’cüsün sen bu kadar ‘FETÖ’cüsün demektense, ellerinde belgeleri varsa, savcılığa giderler. Ben bilmeyene adliyenin adresini veririm” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, düzenlediği basın açıklamasında geçtiğimiz cumartesi günü Ankara’da MHP Genel Merkezi’ne yaptığı ziyaret ve kamuoyuna gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünlü, “Siyaset her gün değişik havalara bürünüyor. İnanıyorum ki bu masayı dağıtmak adına birileri bir şeyler yapmak istese de başaramayacaklar. Sen şu kadar ‘FETÖ’cüsün sen bu kadar ‘FETÖ’cüsün demektense, ellerinde belgeleri varsa, savcılığa giderler. Ben bilmeyene adliyenin adresini veririm” dedi.

HAYALLERİ SUYA DÜŞECEK

Türk siyaseti daha çok olaylara gebe olduğunu ifade eden Ünlü, “Birilerinin yeni parti kurmak adına yaptığı işler bizi ilgilendirmez. Kim nereye ne kuruyorsa kursun. Kimsenin MHP’nin yükselişinin önüne geçemeyecektir. Kimin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemli. Bugün MHP planlı bir çalışma yapıyor. Nasıl ki Gölcük’te toplu istifayla algı yaratmak isteyenler emellerine ulaşamadılarsa onlar da ulaşamayacaklar. Kocaeli siyasetini kimseye dizayn ettirmeyeceğiz. Böyle hayalleri olan herkesin hayali suya düşecektir”

ADLİYENİN ADRESİNİ VERİRİM

İl başkanları toplantısına da değinen Aydın Ünlü, “Kocaeli’de Yenikapı ruhu adı altında yapılan toplantılar bizim için önem arz ediyor. Siyaset her gün değişik havalara bürünüyor. İnanıyorum ki bu masayı dağıtmak adına birileri bir şeyler yapmak istese de başaramayacaklar. Sen şu kadar ‘FETÖ’cüsün sen bu kadar ‘FETÖ’cüsün demektense, ellerinde belgeleri varsa, savcılığa giderler. Ben bilmeyene adliyenin adresini veririm” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.