“İhalelerin canlı yayınlanması güzel!”

Siyaset 14.10.2019 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İhalelerin canlı yayınlanması güzel!”

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleleri canlı yayınlama kararına ilişkin, “Tahir Büyükakın’ın paylaştığı konu bizi sevindirdi. Artık Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde de ihaleler canlı yayınlanacak. Bu güzel bir bilgi” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay dün parti binasında kent gündemine dair bir basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın basın toplantısında Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir ve il yöneticileri katıldı.  Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleleri canlı yayınlama kararı ile ilgili konuşan Sarıbay, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın paylaştığı konu bizi sevindirdi. Artık Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde de ihaleler canlı yayınlanacak. Bu güzel bir bilgi. Ancak şunu da söylemeliyiz. 31 Mart yerel seçimleri sonrasında sosyal demokrat belediyeler bu canlı yayınları başlattı. Kentimizde de bu işi İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet başlattı. Tahir Büyükakın başkan da Hürriyet’ten esinlenmiş olacak ki böyle bir karar alındı. Demek ki sosyal demokrat belediyeler Büyükakın’a da belediyeciliği öğretiyor.” BÖYLE İŞ YAPILMAZ Geçen hafta yapılan Büyükşehir Belediye Meclisinde tartışmaya değinen Sarıbay, “Ne yazık ki Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde usulsüzlük yaşanıyor. Son dönemde yaşananları gördük. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, dersine çok iyi çalışmış Engin Taşdemir kardeşimize teşekkür ediyorum. Usulsüz bir şekilde arkadaşımıza kağıt fırlatıyor. Bu olacak iş midir? Yaklaşık iki milyon nüfuslu Kocaeli’nin meclisinde ‘Lan, oğlum’ diyemezsiniz. Kağıt fırlatamazsınız. Engin kardeşimizin dediği gibi orası çocuk parkı değil. Meclis üyeleri ve belediye başkanları şehir milletvekilleridir. Bu işin ağırlığına göre mecliste hareket edilmeli. Böyle iş yapılmaz” dedi.
CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleleri canlı yayınlama kararına ilişkin, “Tahir Büyükakın’ın paylaştığı konu bizi sevindirdi. Artık Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde de ihaleler canlı yayınlanacak. Bu güzel bir bilgi” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay dün parti binasında kent gündemine dair bir basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın basın toplantısında Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir ve il yöneticileri katıldı.  Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleleri canlı yayınlama kararı ile ilgili konuşan Sarıbay, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın paylaştığı konu bizi sevindirdi. Artık Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde de ihaleler canlı yayınlanacak. Bu güzel bir bilgi. Ancak şunu da söylemeliyiz. 31 Mart yerel seçimleri sonrasında sosyal demokrat belediyeler bu canlı yayınları başlattı. Kentimizde de bu işi İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet başlattı. Tahir Büyükakın başkan da Hürriyet’ten esinlenmiş olacak ki böyle bir karar alındı. Demek ki sosyal demokrat belediyeler Büyükakın’a da belediyeciliği öğretiyor.”

BÖYLE İŞ YAPILMAZ

Geçen hafta yapılan Büyükşehir Belediye Meclisinde tartışmaya değinen Sarıbay, “Ne yazık ki Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde usulsüzlük yaşanıyor. Son dönemde yaşananları gördük. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, dersine çok iyi çalışmış Engin Taşdemir kardeşimize teşekkür ediyorum. Usulsüz bir şekilde arkadaşımıza kağıt fırlatıyor. Bu olacak iş midir? Yaklaşık iki milyon nüfuslu Kocaeli’nin meclisinde ‘Lan, oğlum’ diyemezsiniz. Kağıt fırlatamazsınız. Engin kardeşimizin dediği gibi orası çocuk parkı değil. Meclis üyeleri ve belediye başkanları şehir milletvekilleridir. Bu işin ağırlığına göre mecliste hareket edilmeli. Böyle iş yapılmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.