İhanet

Kocaeli 04.03.2017 - 08:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İhanet

Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerin asla sigara içmeyeceğine inanıyorum. Vücudunuza zararlı yiyeceklerden ve içeceklerden de uzak durun. Sakın sigara içenlerden de olmayın. Zararlı alışkanlıklar vücuda ihanettir.” diye konuştu.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası KOMEK, Bilgi Evi ve Diliskelesi Sezai Karakoç Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçe Belediye Başkan Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ile Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi’de ziyaretlerde hazır bulundu.  “HAYATIN İÇERİSİNDE Kİ BOŞLUKLARI DOLDURUYORUZ” Kursiyerlerle ve öğrencilerle yakından ilgilenen Karaosmanoğlu, “İmkânlarımızı en güzel şekilde kent geneline dağıtarak insanımızın hizmetine sunuyoruz. KO-MEK ve Bilgi Evleri sosyal, kültürel, sağlıklı yaşam ve eğitim alanında güzel çalışmalar yapıyor. İnşallah bu iki önemli çalışmamızı geliştireceğiz” açıklamasını yaptı. Dilovası’nda ilk olarak KO-MEK merkezinde kurs alan kadınlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, “Farklı meslek alanlarında oluşturduğumuz kurslarımızla istihdama katkı sunuyoruz. Hayatın içerisinde ki boşlukları dolduruyoruz. Halkımızla birlikte daha güzel bir geleceğe ulaşmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. “KADINLARIMIZIN EVLERİMİZİN IŞIĞIDIR” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KO-MEK ziyaretinde kursiyerlere spor yapmaları konusunda tavsiyede de bulunurken, 16 Nisan’da ki anayasa halk oylaması için sandığa gidilerek iradelerini kullanmalarını da istedi. İcra makamlarındakilerin önlerinde tüm engellerin kaldırılması için referandumun bir fırsat olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “13 yıldır Büyükşehir olarak güzel hizmetler ortaya çıkardık. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Hayat devam ettiği sürece ortaya yeni ihtiyaçlar çıkacak inşallah onları da tamamlayacağız. Siz kıymetli kadınlarımız evlerimizin ışığıdır. Sizlerin mutlu olmasını çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı. “ZARARLI ALIŞKANLIKLAR VÜCUDA İHANETTİR” Dilovası Merkez ve Diliskelesi Sezai Karakoç Bilgi Evlerinde ki ziyaretlerinde öğrencilere tavsiyelerde bulunan Karaosmanoğlu, özellikle zararlı alışkanlıklar üzerine uyarılarda bulundu. Çocukları sevdiğini ifade eden Karaosmanoğlu, Bilgi Evin de okunan kitapları da inceledi. Satranç sınıflarını gezen, burada öğrencilerle sohbet eden Karaosmanoğlu, öğrencileri sigara içmemeleri konusunda da uyardı. Zararlı alışkanlıkların kullanılmasıyla vücuda ihanet edildiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerin asla sigara içmeyeceğine inanıyorum. Vücudunuza zararlı yiyeceklerden ve içeceklerden de uzak durun. Sakın sigara içenlerden de olmayın” diye konuştu. “YARININ BÜYÜKLERİ OLACAKSINIZ” Bilgi Evi’nde ki öğrencilere yarının büyükleri olacaksınız da diyen Karaosmanoğlu, “Sizlerin iyi hazırlanmanız için bu Bilgi Evlerini oluşturuyoruz. İnşallah yarının Valisi, kaymakamı, belediye başkanı, mühendisi, doktoru velhasıl ülkemizin donanımlı insanları olacaksınız” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra KO-MEK ve Bilgi Evleri’nin yetkililerinden, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında detaylı bilgi almayı da ihmal etmedi.  
Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerin asla sigara içmeyeceğine inanıyorum. Vücudunuza zararlı yiyeceklerden ve içeceklerden de uzak durun. Sakın sigara içenlerden de olmayın. Zararlı alışkanlıklar vücuda ihanettir.” diye konuştu.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası KOMEK, Bilgi Evi ve Diliskelesi Sezai Karakoç Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçe Belediye Başkan Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ile Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi’de ziyaretlerde hazır bulundu. 

“HAYATIN İÇERİSİNDE Kİ BOŞLUKLARI DOLDURUYORUZ”

Kursiyerlerle ve öğrencilerle yakından ilgilenen Karaosmanoğlu, “İmkânlarımızı en güzel şekilde kent geneline dağıtarak insanımızın hizmetine sunuyoruz. KO-MEK ve Bilgi Evleri sosyal, kültürel, sağlıklı yaşam ve eğitim alanında güzel çalışmalar yapıyor. İnşallah bu iki önemli çalışmamızı geliştireceğiz” açıklamasını yaptı. Dilovası’nda ilk olarak KO-MEK merkezinde kurs alan kadınlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, “Farklı meslek alanlarında oluşturduğumuz kurslarımızla istihdama katkı sunuyoruz. Hayatın içerisinde ki boşlukları dolduruyoruz. Halkımızla birlikte daha güzel bir geleceğe ulaşmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“KADINLARIMIZIN EVLERİMİZİN IŞIĞIDIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KO-MEK ziyaretinde kursiyerlere spor yapmaları konusunda tavsiyede de bulunurken, 16 Nisan’da ki anayasa halk oylaması için sandığa gidilerek iradelerini kullanmalarını da istedi. İcra makamlarındakilerin önlerinde tüm engellerin kaldırılması için referandumun bir fırsat olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “13 yıldır Büyükşehir olarak güzel hizmetler ortaya çıkardık. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Hayat devam ettiği sürece ortaya yeni ihtiyaçlar çıkacak inşallah onları da tamamlayacağız. Siz kıymetli kadınlarımız evlerimizin ışığıdır. Sizlerin mutlu olmasını çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ZARARLI ALIŞKANLIKLAR VÜCUDA İHANETTİR”

Dilovası Merkez ve Diliskelesi Sezai Karakoç Bilgi Evlerinde ki ziyaretlerinde öğrencilere tavsiyelerde bulunan Karaosmanoğlu, özellikle zararlı alışkanlıklar üzerine uyarılarda bulundu. Çocukları sevdiğini ifade eden Karaosmanoğlu, Bilgi Evin de okunan kitapları da inceledi. Satranç sınıflarını gezen, burada öğrencilerle sohbet eden Karaosmanoğlu, öğrencileri sigara içmemeleri konusunda da uyardı. Zararlı alışkanlıkların kullanılmasıyla vücuda ihanet edildiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerin asla sigara içmeyeceğine inanıyorum. Vücudunuza zararlı yiyeceklerden ve içeceklerden de uzak durun. Sakın sigara içenlerden de olmayın” diye konuştu.

“YARININ BÜYÜKLERİ OLACAKSINIZ”

Bilgi Evi’nde ki öğrencilere yarının büyükleri olacaksınız da diyen Karaosmanoğlu, “Sizlerin iyi hazırlanmanız için bu Bilgi Evlerini oluşturuyoruz. İnşallah yarının Valisi, kaymakamı, belediye başkanı, mühendisi, doktoru velhasıl ülkemizin donanımlı insanları olacaksınız” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra KO-MEK ve Bilgi Evleri’nin yetkililerinden, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında detaylı bilgi almayı da ihmal etmedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.