19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İHH Gebze'den 300 aileye Ramazan Kumanyası

Gebze 30.05.2017 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İHH Gebze'den 300 aileye Ramazan Kumanyası

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da 300 aileye Ramazan kumanyası dağıtıldı. İHH İnsani Yardım Vakfı, kuruluşunun 25’inci yılında Ramazan 2017 çalışmalarına “Sizi Bekliyorlar” sloganıyla başladığı çalışmalar kapsamında, Ramazan ayı boyunca yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca kişiye yardım ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İHH Gebze temsilciliğine gönderilen kumanyalar, İHH görevlilerince Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova 'da bulunan dar gelirli ailelere teslim edildi. İHH Gebze Başkanı Turgut Veisoğlu, ’komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir’ hadisi doğrultusunda yola çıktıklarını belirterek, dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara Ramazan yardımında bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da bulunan dar gelirli ailelere ulaştırmak için gönderdiği Ramazan Kumanyasını dağıtımını gerçekleştirdik. Rahmet ve mağfiret ayı olan Mübarek Ramazan´da ailelerimizin ihtiyacını bir nebzede olsa gidermeye çalıştık. İHH´nin farklı çalışmalarıyla Gebze ve diğer ilçelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Muhtaç ailelerinin yüzünü güldürmek isteyen tüm insanları İHH ´ye destek olmaya davet ediyorum. 19 Mayıs'ta vefat eden Genç İHH Gebze Hanım Kolları sorumlusu Lütfiye Gül kardeşimizi birkez daha rahmetle anıyorum. " dedi. Ramazan kumanyası ulaştırılan vatandaşlar zor zamanlarında yanlarına olan İHH İnsani Yardım Vakfına teşekkür etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da 300 aileye Ramazan kumanyası dağıtıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı, kuruluşunun 25’inci yılında Ramazan 2017 çalışmalarına “Sizi Bekliyorlar” sloganıyla başladığı çalışmalar kapsamında, Ramazan ayı boyunca yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca kişiye yardım ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İHH Gebze temsilciliğine gönderilen kumanyalar, İHH görevlilerince Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova 'da bulunan dar gelirli ailelere teslim edildi.

İHH Gebze Başkanı Turgut Veisoğlu, ’komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir’ hadisi doğrultusunda yola çıktıklarını belirterek, dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara Ramazan yardımında bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da bulunan dar gelirli ailelere ulaştırmak için gönderdiği Ramazan Kumanyasını dağıtımını gerçekleştirdik. Rahmet ve mağfiret ayı olan Mübarek Ramazan´da ailelerimizin ihtiyacını bir nebzede olsa gidermeye çalıştık. İHH´nin farklı çalışmalarıyla Gebze ve diğer ilçelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Muhtaç ailelerinin yüzünü güldürmek isteyen tüm insanları İHH ´ye destek olmaya davet ediyorum. 19 Mayıs'ta vefat eden Genç İHH Gebze Hanım Kolları sorumlusu Lütfiye Gül kardeşimizi birkez daha rahmetle anıyorum. " dedi.

Ramazan kumanyası ulaştırılan vatandaşlar zor zamanlarında yanlarına olan İHH İnsani Yardım Vakfına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.