İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır!

Darıca 18.09.2018 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır!

DARICA ERZURUMLULAR DERNEĞİ KADIN KOLLARI’NDAN ÖRNEK PROJE:

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettirerek parmakla gösterilen derneklerin başında gelen Darıca Erzurumlular Derneği, örnek bir projeye daha imza attı. Darıca Erzurumlular Derneği Kadın Kolları, ‘İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır’ isimli projesini hayata geçirdi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılan bu çalışmada, birbirinden güzel ve kullanışlı kıyafet, ayakkabı, oyuncak ve ev eşyalarını hijyenik bir yerde muhafaza eden dernek yönetimi, hiçbir bedel almadan ihtiyaç sahibi vatandaşlara bu eşyaları ulaştırmayı hedefliyor. KAYMAKAM KARAMAN’DAN PROJEYE DESTEK Dernek yönetimi dün sabah düzenlediği kahvaltı programında ‘İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır’ projesi hakkında bilgi verirken, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da projeye giysi desteği sundu. Erzurumlu hemşehrileriyle kahvaltıda bir araya gelen Kaymakam Karaman, dernek yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederken, ortaya konan örnek projelerle fark yarattığını kaydetti. Darıca Erzurumlular Derneği’nin hayır işlerinde var olmasının gurur verici olduğunu söyleyen Kaymakam Karaman, elinden gelen tüm desteği sunmaya hazır olduğunu söyledi. TOPAL: ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal yaptığı açıklamada, ‘’Her zaman yanımızda olan ağabeyimiz sayın kaymakamımız sayın Ömer Karaman’a derneğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan ‘İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır’ projemizle bölgemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak bizim de çorbada tuzumuz olsun misali elimizden gelen katkıyı yapmak istiyoruz. Kadın Kolları Başkanımız Gül Altuntaş ve ekibine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum’’dedi. KADIN KOLLARI BAŞKANI ALTUNTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ Darıca Erzurumlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Gül Altuntaş da, ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirterek, yardımları gizlilik içerisinde yaptıklarını söyledi. Altuntaş, projelerine destek veren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a teşekkür ederken yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ALTUNTAŞ: AMACIMIZ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAK ‘’Amacımız gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak. Belki çok bir şey yapamıyoruz ancak ihtiyacı olan ya da ikinci bir giysisi olmayan vatandaşlarımızı mutlu edebilirsek ne mutlu bize. Darıca’da gerçekten ihtiyaç sahibi olan fakat ihtiyacım var diyemeyen kişileri araştırıyoruz. Bu vatandaşlarımız için kıyafet, ev eşyası ve oyuncak topluyoruz.  Bizler, tamamen aracı görevi üstleniyoruz. Bir elin verdiğini diğeri görmüyor" dedi. Öte yandan Kadın Kolları Başkanı Altuntaş, projelerinin devam edeceğinin mesajını vererek çok yakında kütüphane projesini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.          
DARICA ERZURUMLULAR DERNEĞİ KADIN KOLLARI’NDAN ÖRNEK PROJE:

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettirerek parmakla gösterilen derneklerin başında gelen Darıca Erzurumlular Derneği, örnek bir projeye daha imza attı. Darıca Erzurumlular Derneği Kadın Kolları, ‘İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır’ isimli projesini hayata geçirdi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılan bu çalışmada, birbirinden güzel ve kullanışlı kıyafet, ayakkabı, oyuncak ve ev eşyalarını hijyenik bir yerde muhafaza eden dernek yönetimi, hiçbir bedel almadan ihtiyaç sahibi vatandaşlara bu eşyaları ulaştırmayı hedefliyor.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN PROJEYE DESTEK

Dernek yönetimi dün sabah düzenlediği kahvaltı programında ‘İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır’ projesi hakkında bilgi verirken, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da projeye giysi desteği sundu. Erzurumlu hemşehrileriyle kahvaltıda bir araya gelen Kaymakam Karaman, dernek yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederken, ortaya konan örnek projelerle fark yarattığını kaydetti. Darıca Erzurumlular Derneği’nin hayır işlerinde var olmasının gurur verici olduğunu söyleyen Kaymakam Karaman, elinden gelen tüm desteği sunmaya hazır olduğunu söyledi.

TOPAL: ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN

Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal yaptığı açıklamada, ‘’Her zaman yanımızda olan ağabeyimiz sayın kaymakamımız sayın Ömer Karaman’a derneğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan ‘İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır’ projemizle bölgemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak bizim de çorbada tuzumuz olsun misali elimizden gelen katkıyı yapmak istiyoruz. Kadın Kolları Başkanımız Gül Altuntaş ve ekibine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

KADIN KOLLARI BAŞKANI ALTUNTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Erzurumlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Gül Altuntaş da, ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirterek, yardımları gizlilik içerisinde yaptıklarını söyledi. Altuntaş, projelerine destek veren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a teşekkür ederken yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

ALTUNTAŞ: AMACIMIZ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAK

‘’Amacımız gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak. Belki çok bir şey yapamıyoruz ancak ihtiyacı olan ya da ikinci bir giysisi olmayan vatandaşlarımızı mutlu edebilirsek ne mutlu bize. Darıca’da gerçekten ihtiyaç sahibi olan fakat ihtiyacım var diyemeyen kişileri araştırıyoruz. Bu vatandaşlarımız için kıyafet, ev eşyası ve oyuncak topluyoruz.  Bizler, tamamen aracı görevi üstleniyoruz. Bir elin verdiğini diğeri görmüyor" dedi. Öte yandan Kadın Kolları Başkanı Altuntaş, projelerinin devam edeceğinin mesajını vererek çok yakında kütüphane projesini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.