19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İki Anket Şirketinin Başkanı Birbirine Girdi

04.05.2015 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İki Anket Şirketinin Başkanı Birbirine Girdi

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, TRT'de program yaptığı için kendisini eleştiren Gezici Araştırma şirketi Genel Müdürü Murat Gezici'yi dövmekle tehdit etti.

Yaptığı son seçim anketinde AK Parti'nin yüzde 43 ve HDP'yi baraj altında çıkmasıyla gündeme gelen Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, Gezici Araştırma şirketi Genel Müdürü Murat Gezici'ye, TRT'de program yaptığı için kendisini eleştirdiği gerekçesiyle 'Seni döveceğim' diye mesaj verdi. "TRT RADYO PROGRAMINIZ HAYIRLI OLSUN" SONAR'ın AK Parti'yi yüzde 43 ve HDP'yi baraj altında gösterdiği son araştırmasının ardından "Gezici Araştırma gölgede hiç kalmadı,sizler ölü noktadasınız. Hakan Bey TRTRadyo programınız hayırlı olsun @AHakanBayrakci yenigörevinizdbşrlr" diye tweet atan Murat Gezici'ye Hakan Bayrakçı'dan tehditkar bir yanıt geldi. "SENİ DÖVECEĞİM" Gezici'nin gerçeği bildiği halde TRT konusunda iftira attığını savunan Bayrakçı, "TRT konusu yüzünden benimle ilgili her kim ne yazdıysa ve yazacaksa, tek cevapla konuyu kapatıyorum.. Sabaha kadar yazın! "Hadi ordan… Seni döveceğim. Bakalım savcıya mı koşacaksın yoksa erkek gibi karşı mı koyacaksın?" ifadelerini kullandı.
Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, TRT'de program yaptığı için kendisini eleştiren Gezici Araştırma şirketi Genel Müdürü Murat Gezici'yi dövmekle tehdit etti.

Yaptığı son seçim anketinde AK Parti'nin yüzde 43 ve HDP'yi baraj altında çıkmasıyla gündeme gelen Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, Gezici Araştırma şirketi Genel Müdürü Murat Gezici'ye, TRT'de program yaptığı için kendisini eleştirdiği gerekçesiyle 'Seni döveceğim' diye mesaj verdi.

"TRT RADYO PROGRAMINIZ HAYIRLI OLSUN"

SONAR'ın AK Parti'yi yüzde 43 ve HDP'yi baraj altında gösterdiği son araştırmasının ardından "Gezici Araştırma gölgede hiç kalmadı,sizler ölü noktadasınız. Hakan Bey TRTRadyo programınız hayırlı olsun @AHakanBayrakci yenigörevinizdbşrlr" diye tweet atan Murat Gezici'ye Hakan Bayrakçı'dan tehditkar bir yanıt geldi.

"SENİ DÖVECEĞİM"

Gezici'nin gerçeği bildiği halde TRT konusunda iftira attığını savunan Bayrakçı, "TRT konusu yüzünden benimle ilgili her kim ne yazdıysa ve yazacaksa, tek cevapla konuyu kapatıyorum.. Sabaha kadar yazın! "Hadi ordan… Seni döveceğim. Bakalım savcıya mı koşacaksın yoksa erkek gibi karşı mı koyacaksın?" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.