19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İki çocuğunun üzerine kaynar su döktü

Dilovası 02.02.2016 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İki çocuğunun üzerine kaynar su döktü

Dilovası’nda bir baba annelerini kendisinden korumaya çalışan iki çocuğunun üzerine kaynar su döktü. Yaralanan çocuklar, babalarından şikayetçi oldu.

İddiaya göre, Kayapınar Mahallesi'nde Ahmet Y, eşi Nursan Y. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bu sırada çiftin evde bulunan çocukları G.Y. (18) ile R.Y. (16), tartışmanın büyümemesi için odadan çıkan anneleri Nursan Y'nin peşinden koşan baba Ahmet Y.'yi engellemek istedi. Ahmet Y., bunun üzerine sobanın üzerindeki çaydanlıkta kaynayan suyu çocukların üzerine döktü. ÇOCUKLAR ŞİKAYETÇİ OLDU Vücutlarının çeşitli yerlerinde hafif yanıklar oluşan G.Y. ve R.Y. ile anneleri Nursan Y, Dilovası Polis Merkezi'ne giderek Ahmet Y. hakkında şikayette bulundu. G.Y., polis merkezindeki ifadesinde şikayetçi olduğu babasının, evden uzaklaştırılmasını ve tedbir kararı uygulanmasını talep etti. Polis ekipleri, ailenin şikayetinin ardından Ahmet Y.'yi gözaltına aldı.
Dilovası’nda bir baba annelerini kendisinden korumaya çalışan iki çocuğunun üzerine kaynar su döktü. Yaralanan çocuklar, babalarından şikayetçi oldu.

İddiaya göre, Kayapınar Mahallesi'nde Ahmet Y, eşi Nursan Y. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bu sırada çiftin evde bulunan çocukları G.Y. (18) ile R.Y. (16), tartışmanın büyümemesi için odadan çıkan anneleri Nursan Y'nin peşinden koşan baba Ahmet Y.'yi engellemek istedi. Ahmet Y., bunun üzerine sobanın üzerindeki çaydanlıkta kaynayan suyu çocukların üzerine döktü.

ÇOCUKLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Vücutlarının çeşitli yerlerinde hafif yanıklar oluşan G.Y. ve R.Y. ile anneleri Nursan Y, Dilovası Polis Merkezi'ne giderek Ahmet Y. hakkında şikayette bulundu. G.Y., polis merkezindeki ifadesinde şikayetçi olduğu babasının, evden uzaklaştırılmasını ve tedbir kararı uygulanmasını talep etti. Polis ekipleri, ailenin şikayetinin ardından Ahmet Y.'yi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.