19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İki FETÖcüye 10ar yıl HAPİS

24.04.2017 - 22:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İki FETÖcüye 10ar yıl HAPİS

"Paralel Yapı" soruşturmaları kapsamındaki tutukluların tahliyesini kararlaştıran ve meslekten ihraç edilen ESKİ hakimler Metin Özçelik ile Mustafa Başer'e 10'ar yıl hapis cezası verildi. "Paralel Yapı" soruşturmaları kapsamındaki tutukluların tahliyesini kararlaştıran ve meslekten ihraç edilen hakimler  Metin Özçelik ile  Mustafa Başer'e,  Yargıtay 16. Ceza Dairesinde yargılandıkları davada, "silahlı terör örgütü üyeliği" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından 10'ar yıl hapis cezası verildi. 62 FETÖ'CÜYÜ TAHLİYE ETMİŞTİ Başer, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı  Hidayet Karaca ile 22 Temmuz ve devamı operasyonlarda tutuklanan, aralarında Yurt Atayün ve  Ali Fuat Yılmazer'in de bulunduğu 63 polis hakkında tahliye kararı vermesinin ardından açığa alınan ve  1 Mayıs 2015'te tutuklanmıştı.

"Paralel Yapı" soruşturmaları kapsamındaki tutukluların tahliyesini kararlaştıran ve meslekten ihraç edilen ESKİ hakimler Metin Özçelik ile Mustafa Başer'e 10'ar yıl hapis cezası verildi.

FETÖ'cü Hakimler Metin Özçelik ile Mustafa Başer İçin Karar Verildi, System.String[]

"Paralel Yapı" soruşturmaları kapsamındaki tutukluların tahliyesini kararlaştıran ve meslekten ihraç edilen hakimler  Metin Özçelik ile  Mustafa Başer'e,  Yargıtay 16. Ceza Dairesinde yargılandıkları davada, "silahlı terör örgütü üyeliği" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından 10'ar yıl hapis cezası verildi.

62 FETÖ'CÜYÜ TAHLİYE ETMİŞTİ

Başer, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı  Hidayet Karaca ile 22 Temmuz ve devamı operasyonlarda tutuklanan, aralarında Yurt Atayün ve  Ali Fuat Yılmazer'in de bulunduğu 63 polis hakkında tahliye kararı vermesinin ardından açığa alınan ve  1 Mayıs 2015'te tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.