İki İlçenin Adayları Çarşamba Günü Belli Olacak

Kocaeli 12.09.2017 - 21:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İki İlçenin Adayları Çarşamba Günü Belli Olacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 3 ilçede mülakata çağrılacak isimleri açıkladıktan sonra, Kandıra ve Körfez’in temayüllerinin ardından Ankara’ya götürecekleri isimlerin önümüzdeki Çarşamba’ya kadar belli olacağını söyledi

 İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 6.Olağan kongre sürecimizle ilgili 3 ilçede mülakata çağrılacak 3 isim belli oldu” diyen Ceyhan, “Bu isimler yarın gidecek teşkilat başkanımız, bölge koordinatörümüz, il koordinatörümüz ve bizimde olduğumuz bir ortamda mülakatlar yapılacak. Ardından da nihai karar verilecek. Bizler de kararı oradan açıklayacağız” şeklinde konuştu.   MÜLAKATA GİDECEK İSİMLER İzmit: Alper Doğan, Emel Ceylan Balcıoğlu, Hasan Ayaz Çayırova: Ali Osman Gür, Mehmet Özdemir, Selim Ekinci Gebze: Köksal Tatoğlu, Mustafa Yıldıztekin, Ufuk Ekinci   “YARIN BAKANDAN İZİNLİYİM” “Yarın saat 14.00’da Ankara’da olacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Sabah il başkanları toplantısına katıldıktan sonra saat 11.00 gibi Kocaeli’den hareket edeceğiz. Muhtemelen bakanın Kocaeli Sanayi Odası’ndaki programına katılamayacağım. Yani bakandan izinliyim” dedi.   “İSİM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR” “Temayül yoklamaları tamamlanıp da Ankara’ya mülakata gidecek isimlerin henüz belli olmadığı iki ilçemiz kaldı. Körfez ve Kandıra” diyen Ceyhan, “Bu iki ilçemizin de isim çalışmaları yapılıyor. Onları da haftaya Çarşamba gününe kadar Ankara’ya götüreceğiz. Onlarda bu hafta sonuna kadar belli olacak gibi duruyor” ifadeleriyle sonlandırdı. 
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 3 ilçede mülakata çağrılacak isimleri açıkladıktan sonra, Kandıra ve Körfez’in temayüllerinin ardından Ankara’ya götürecekleri isimlerin önümüzdeki Çarşamba’ya kadar belli olacağını söyledi

 İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 6.Olağan kongre sürecimizle ilgili 3 ilçede mülakata çağrılacak 3 isim belli oldu” diyen Ceyhan, “Bu isimler yarın gidecek teşkilat başkanımız, bölge koordinatörümüz, il koordinatörümüz ve bizimde olduğumuz bir ortamda mülakatlar yapılacak. Ardından da nihai karar verilecek. Bizler de kararı oradan açıklayacağız” şeklinde konuştu.

 

MÜLAKATA GİDECEK İSİMLER

İzmit: Alper Doğan, Emel Ceylan Balcıoğlu, Hasan Ayaz

Çayırova: Ali Osman Gür, Mehmet Özdemir, Selim Ekinci

Gebze: Köksal Tatoğlu, Mustafa Yıldıztekin, Ufuk Ekinci

 

“YARIN BAKANDAN İZİNLİYİM”

“Yarın saat 14.00’da Ankara’da olacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Sabah il başkanları toplantısına katıldıktan sonra saat 11.00 gibi Kocaeli’den hareket edeceğiz. Muhtemelen bakanın Kocaeli Sanayi Odası’ndaki programına katılamayacağım. Yani bakandan izinliyim” dedi.

 

“İSİM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR”

“Temayül yoklamaları tamamlanıp da Ankara’ya mülakata gidecek isimlerin henüz belli olmadığı iki ilçemiz kaldı. Körfez ve Kandıra” diyen Ceyhan, “Bu iki ilçemizin de isim çalışmaları yapılıyor. Onları da haftaya Çarşamba gününe kadar Ankara’ya götüreceğiz. Onlarda bu hafta sonuna kadar belli olacak gibi duruyor” ifadeleriyle sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.