İki Temsilcimiz Bolu'da Karşılaştı

Spor 20.08.2016 - 01:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İki Temsilcimiz Bolu'da Karşılaştı

Bölgemizi 3.Lig'de temsil eden Darıca G.B ile Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Çayırovaspor Bolu Termal Otel Tesisleri'nde özel maçta karşı karşıya geldi.

İlk hazırlık maçına çıkan Çayırovaspor ile dördüncü hazırlık maçına çıkan Darıca G.B her iki yarıda da ayrı ayrı onbirlerle sahada mücadele ederken saha içindeki futbolcuların ve saha kenarında ki teknik ekibin dostlukları oynanan futbol ve atılan gollerin önüne geçti. İki komşu ilçenin isimlerini taşıyan temsilcilerimizin karşılaşmasından tam 5 gol çıktı. İlk yarıyı Oğuzhan'ın golüyle 1-0 önde tamamlayan Çayırovaspor ikinci yarıda da Ümit ile farkı ikiye taşıdı. Levent Kale kullandığı penaltı atışında topu ve kaleci Engin'i ayrı köşelere gönderirken farkı bire indirdi. Serhan takımına kazandırdığı iki gol ile Darıca G.B'nin sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı. GÜNEY'DE GELDİ Geçen sezon Çayırovaspor forması ile başarılı bir sezon geçirerek 3.Lig ekiplerinden Başkent Temsilcisi Ankara Demirspor'a transfer olan Güney Tutçuoğlu takımının izinli olması nedeniyle eski takımlarının karşılaşmasını izlemek üzere Bolu'ya geldi. Bir dönem Darıca G.B forması da giyen Güney Tutçuoğlu karşılaşmayı Çayırovaspor yedek kulübesinden takip ederek arkadaşları ile de hasret giderdi. İKİ HOCA DA MEMNUN Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin karşılaşma sonrası, "Oyuncuların sertlikten uzak bir mücadele vermesi beni memnun etti. Oynadığımız her hazırlık maçı sonrası daha iyiye gidiyoruz. Eksikliklerimizi tespit edip kamp süresince gidermeye çalışıyoruz. Bu açıdan olumlu bir karşılaşma oldu. Çayırovaspor'da bizim dostluk içinde olduğumuz aynı bölgemiz takımlarından. Böyle bir karşılaşma ile ilişkilerimizi daha da sıcak noktaya taşıdık."dedi. Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu ise, "Bizim henüz ilk hazırlık maçımız. Tüm oyuncularımızı bu sezon başında ilk kez bir müsabaka da izleme fırsatı gördüm. Eksiklerimiz var. İyi yaptıüımız şeyler var. İyi yaptıklarımızı artırıp eksiklerimizi ortadan kaldıracağız. Ben de kulübüm adına Darıca G.B'ne liginde başarılar dilerim."dedi. BAŞKAN İZLEDİ Karşılaşmayı izlemek üzere Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin'de Bolu'ya geldi. Karşılaşma sonrası yeşil siyahlı kafile ile yemek yiyen ve çay sohbeti yapan Gültekin tüm ekibe çalışmalarında kolaylıklar dileyip aynı akşam Bolu'dan ayrılarak Çayırova'ya döndü.
Bölgemizi 3.Lig'de temsil eden Darıca G.B ile Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Çayırovaspor Bolu Termal Otel Tesisleri'nde özel maçta karşı karşıya geldi.

İlk hazırlık maçına çıkan Çayırovaspor ile dördüncü hazırlık maçına çıkan Darıca G.B her iki yarıda da ayrı ayrı onbirlerle sahada mücadele ederken saha içindeki futbolcuların ve saha kenarında ki teknik ekibin dostlukları oynanan futbol ve atılan gollerin önüne geçti. İki komşu ilçenin isimlerini taşıyan temsilcilerimizin karşılaşmasından tam 5 gol çıktı. İlk yarıyı Oğuzhan'ın golüyle 1-0 önde tamamlayan Çayırovaspor ikinci yarıda da Ümit ile farkı ikiye taşıdı. Levent Kale kullandığı penaltı atışında topu ve kaleci Engin'i ayrı köşelere gönderirken farkı bire indirdi. Serhan takımına kazandırdığı iki gol ile Darıca G.B'nin sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı.

GÜNEY'DE GELDİ

Geçen sezon Çayırovaspor forması ile başarılı bir sezon geçirerek 3.Lig ekiplerinden Başkent Temsilcisi Ankara Demirspor'a transfer olan Güney Tutçuoğlu takımının izinli olması nedeniyle eski takımlarının karşılaşmasını izlemek üzere Bolu'ya geldi. Bir dönem Darıca G.B forması da giyen Güney Tutçuoğlu karşılaşmayı Çayırovaspor yedek kulübesinden takip ederek arkadaşları ile de hasret giderdi.

İKİ HOCA DA MEMNUN

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin karşılaşma sonrası, "Oyuncuların sertlikten uzak bir mücadele vermesi beni memnun etti. Oynadığımız her hazırlık maçı sonrası daha iyiye gidiyoruz. Eksikliklerimizi tespit edip kamp süresince gidermeye çalışıyoruz. Bu açıdan olumlu bir karşılaşma oldu. Çayırovaspor'da bizim dostluk içinde olduğumuz aynı bölgemiz takımlarından. Böyle bir karşılaşma ile ilişkilerimizi daha da sıcak noktaya taşıdık."dedi. Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu ise, "Bizim henüz ilk hazırlık maçımız. Tüm oyuncularımızı bu sezon başında ilk kez bir müsabaka da izleme fırsatı gördüm. Eksiklerimiz var. İyi yaptıüımız şeyler var. İyi yaptıklarımızı artırıp eksiklerimizi ortadan kaldıracağız. Ben de kulübüm adına Darıca G.B'ne liginde başarılar dilerim."dedi.

BAŞKAN İZLEDİ

Karşılaşmayı izlemek üzere Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin'de Bolu'ya geldi. Karşılaşma sonrası yeşil siyahlı kafile ile yemek yiyen ve çay sohbeti yapan Gültekin tüm ekibe çalışmalarında kolaylıklar dileyip aynı akşam Bolu'dan ayrılarak Çayırova'ya döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.