İki Temsilcimiz Özel Maçta Buluşuyor

Spor 19.08.2016 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İki Temsilcimiz Özel Maçta Buluşuyor

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B ve BAL temsilcimiz Çayırovaspor, 19 Ağustos Cuma günü 8 BUGÜN) Bolu’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler. Bolu Termal Otel’de kamp yapan sarı-yeşilliler ile Bolu Yıldız Otel’de üs kuran yeşil-siyahlı temsilcimiz arasında oynanacak olan karşılaşma Termal Otel Tesisleri’nde bugün saat 18.00’de başlayacak. Derbiyi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin de izlemesi bekleniyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B ve BAL temsilcimiz Çayırovaspor, 19 Ağustos Cuma günü 8 BUGÜN) Bolu’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler.

Bolu Termal Otel’de kamp yapan sarı-yeşilliler ile Bolu Yıldız Otel’de üs kuran yeşil-siyahlı temsilcimiz arasında oynanacak olan karşılaşma Termal Otel Tesisleri’nde bugün saat 18.00’de başlayacak. Derbiyi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin de izlemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.