İki yaka birleşiyor

Çayırova 21.07.2019 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İki yaka birleşiyor

Çayırova ve Tuzla- Şifa Mahallesi arasında yürütülen geçiş köprüsü ve bağlantı yolu projesi iki yakayı birleştirecek. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Çayırova ve Tuzla- Şifa Mahallesi arasında yürütülen geçiş köprüsü ve bağlantı yolu projesini yerinde denetledi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve teknik personellerin hazır bulunduğu incelemede projenin aksamadan devam edeceğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Çayırova ve Tuzla Şifa Mahallesi arasında ki iki yakayı birleştiriyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın iki bölge arasında ki ulaşımı daha da kolaylaşacak” dedi. KOLAY BAĞLANTI SAĞLAYACAK Projenin hizmete girmesiyle E-80’e bağlantı sağlanarak hem doğu batı hem de kuzey güney yönlü trafik akışı sağlanacak olmasının Çayırova ilçesine büyük değer katacağını söyleyen Başkan Büyükakın, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak kentin her noktasına kolay ve konforlu ulaşım için çalışıyoruz. Devam eden projelerimizle halkımızın yaşamına dokunuyoruz. Alternatif ulaşım güzergâhı olarak da kullanılacak bu geçiş köprümüz, İstanbul Tuzla ilçesi Şifa mahallesi ile kolay bir bağlantı sağlayacak” açıklaması yaptı. Başkan Büyükakın, inceleme sırasında teknik ekipten projenin tüm detaylarını proje çizimleri üzerinden değerlendirmeyi de ihmal etmedi.

Çayırova ve Tuzla- Şifa Mahallesi arasında yürütülen geçiş köprüsü ve bağlantı yolu projesi iki yakayı birleştirecek. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Çayırova ve Tuzla- Şifa Mahallesi arasında yürütülen geçiş köprüsü ve bağlantı yolu projesini yerinde denetledi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve teknik personellerin hazır bulunduğu incelemede projenin aksamadan devam edeceğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Çayırova ve Tuzla Şifa Mahallesi arasında ki iki yakayı birleştiriyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın iki bölge arasında ki ulaşımı daha da kolaylaşacak” dedi.

KOLAY BAĞLANTI SAĞLAYACAK

Projenin hizmete girmesiyle E-80’e bağlantı sağlanarak hem doğu batı hem de kuzey güney yönlü trafik akışı sağlanacak olmasının Çayırova ilçesine büyük değer katacağını söyleyen Başkan Büyükakın, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak kentin her noktasına kolay ve konforlu ulaşım için çalışıyoruz. Devam eden projelerimizle halkımızın yaşamına dokunuyoruz. Alternatif ulaşım güzergâhı olarak da kullanılacak bu geçiş köprümüz, İstanbul Tuzla ilçesi Şifa mahallesi ile kolay bir bağlantı sağlayacak” açıklaması yaptı. Başkan Büyükakın, inceleme sırasında teknik ekipten projenin tüm detaylarını proje çizimleri üzerinden değerlendirmeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.