19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İkisini de çağırdı...Biri Bakan Işık

27.02.2017 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İkisini de çağırdı...Biri Bakan Işık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar ve Bakan Işık'ı çağırdı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, sürpriz bir adımla, bugün  İstanbul'da mini bir zirve kararı aldı. Erdoğan, saat 17:00'de başlaması planlanan görüşmede Genelkurmay Başkanı  Hulusi Akar ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ı kabul edecek. ERDOĞAN BİZZAT ÇAĞIRDI Akar ve Işık'ın  Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bizzat çağrıldığı ve görüşmenin saat 17.00'de Beylerbeyi Sarayı'nda gerçekleşeceği bildirildi. IŞIK 17:00'DE GELDİ Görüşme kapsamında saat 17:00 sularında Beylerbeyi Sarayı'na geldi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı saatte Beylerbeyi Sarayı'nda  Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov'la bir görüşmesi vardı.Kabulün ardından  Cumhurbaşkanı, Erdoğan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la görüşecek. Aynı zirveye davet edilen Orgeneral Akar'ın da ilerleyen dakikalarda Beylerbeyi Sarayı'na gelip  Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi bekleniyor. BUGÜN BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar bugün Başbakan  Binali Yıldırım ile  Çankaya Köşkü'nde bir araya gelmişti. Basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürmüştü. Akar daha sonra öğlen saatlerinde, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Genelkurmay Başkan Yardımcısı Korgeneral Fayyad Hamed Alruwaılı ile Genelkurmay Karargahı'nda bir araya geldi. Akar'ın da bu görüşmenin ardından  İstanbul'a geçmesi planlanıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar ve Bakan Işık'ı çağırdı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, sürpriz bir adımla, bugün  İstanbul'da mini bir zirve kararı aldı. Erdoğan, saat 17:00'de başlaması planlanan görüşmede Genelkurmay Başkanı  Hulusi Akar ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ı kabul edecek.

ERDOĞAN BİZZAT ÇAĞIRDI

Akar ve Işık'ın  Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bizzat çağrıldığı ve görüşmenin saat 17.00'de Beylerbeyi Sarayı'nda gerçekleşeceği bildirildi.

IŞIK 17:00'DE GELDİ

Görüşme kapsamında saat 17:00 sularında Beylerbeyi Sarayı'na geldi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı saatte Beylerbeyi Sarayı'nda  Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov'la bir görüşmesi vardı.Kabulün ardından  Cumhurbaşkanı, Erdoğan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la görüşecek. Aynı zirveye davet edilen Orgeneral Akar'ın da ilerleyen dakikalarda Beylerbeyi Sarayı'na gelip  Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi bekleniyor.

BUGÜN BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar bugün Başbakan  Binali Yıldırım ile  Çankaya Köşkü'nde bir araya gelmişti. Basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürmüştü. Akar daha sonra öğlen saatlerinde, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Genelkurmay Başkan Yardımcısı Korgeneral Fayyad Hamed Alruwaılı ile Genelkurmay Karargahı'nda bir araya geldi. Akar'ın da bu görüşmenin ardından  İstanbul'a geçmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.