19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İkiyüzlü Demirtaş!

06.11.2015 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İkiyüzlü Demirtaş!

Selahattin Demirtaş... Ağabeyi Kandil'de terörist. PKK'nın siyasi uzantısı ola HDP'nin eş başkanı... Teröristleri 'Cici çocuk' diye parlatan Aydın Doğan Medyası, İngiltere ve Benenson'la birlikte 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde algı operasyonu yaptı.

Her iki seçim öncesinde de İngiliz ve Türk görünümlü medyaya verdiği röportajlarda HDP'nin flamasıyla Türk bayrağını aynı karede gösteren Demirtaş, seçim sonrası bilinen kişiliğine döndü. Dün basın toplantısı düzenleyen Demirtaş, Türk bayrağını yok etti. Seçim mitinglerinde de Doğu'da 'savaş', Batı'da 'barış' diyen Demirtaş'ın bu iki farklı yüzü, kimseyi şaşırtmadı. Çünkü hain teröristlere tek bir söz etmeyen, utanmadan 'TSK silah bıraksın' diyen Demirtaş, Doğan Medya'ya ve Fethullahçı Terör Örgütü'ne çok güvenmişti. OYLARI ÇOK DÜŞTÜ Teröristlerin ölümüne üzülen, şehitlerimiz için ise sesini çıkarmayan Demirtaş'a oy verenlerin büyük bir bölümü, aslında gerçeği gördü. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'daki Kürt kökenli vatandaşlarımız da AK Parti'ye oy vererek, Demirtaş'ın iki yüzünü deşifre etti. SEÇİMDEN ÖNCE: Demirtaş, Amerikan Benenson'un emri ile seçim öncesi Türk bayrağıyla pozlar verdi. SEÇİMDEN SONRA: Aynı Demirtaş, seçimden sonra ilk iş olarak Türk bayrağını kaldırttı. KAYNAK:TAKVİM
Selahattin Demirtaş... Ağabeyi Kandil'de terörist. PKK'nın siyasi uzantısı ola HDP'nin eş başkanı... Teröristleri 'Cici çocuk' diye parlatan Aydın Doğan Medyası, İngiltere ve Benenson'la birlikte 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde algı operasyonu yaptı.

Her iki seçim öncesinde de İngiliz ve Türk görünümlü medyaya verdiği röportajlarda HDP'nin flamasıyla Türk bayrağını aynı karede gösteren Demirtaş, seçim sonrası bilinen kişiliğine döndü. Dün basın toplantısı düzenleyen Demirtaş, Türk bayrağını yok etti. Seçim mitinglerinde de Doğu'da 'savaş', Batı'da 'barış' diyen Demirtaş'ın bu iki farklı yüzü, kimseyi şaşırtmadı. Çünkü hain teröristlere tek bir söz etmeyen, utanmadan 'TSK silah bıraksın' diyen Demirtaş, Doğan Medya'ya ve Fethullahçı Terör Örgütü'ne çok güvenmişti.

OYLARI ÇOK DÜŞTÜ

Teröristlerin ölümüne üzülen, şehitlerimiz için ise sesini çıkarmayan Demirtaş'a oy verenlerin büyük bir bölümü, aslında gerçeği gördü. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'daki Kürt kökenli vatandaşlarımız da AK Parti'ye oy vererek, Demirtaş'ın iki yüzünü deşifre etti.

SEÇİMDEN ÖNCE: Demirtaş, Amerikan Benenson'un emri ile seçim öncesi Türk bayrağıyla pozlar verdi.

SEÇİMDEN SONRA: Aynı Demirtaş, seçimden sonra ilk iş olarak Türk bayrağını kaldırttı.

KAYNAK:TAKVİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.