İktidar ile muhalefetin Darıca'da esprili buluşması

Darıca 09.12.2016 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İktidar ile muhalefetin Darıca'da esprili buluşması

AK PARTİ DARICA İLÇE TEŞKİLATI, CHP DARICA İLÇE ÖRGÜTÜNÜ ZİYARET ETTİ

    AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk'e iade-i ziyarette bulundu. CHP Darıca İlçe binasında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda geçerken iki başkan da birbirine sürekli espriler yaptı. Bıyık ve ekibi Törk'e çiçek hediye ederken Törk ise AK Parti heyetine Atatürk resminin olduğu bir çerçeve hediye etti. "DOLAR YOKSA EURO BOZDUR" AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk'e iade-i ziyarette bulundu. CHP Darıca İlçe binasında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda geçerken iki başkanın birbirlerine sürekli espriler yapması dikkat çekti. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, dolar bozdurma kampanyasıyla ilgili konulurken "Dolar'ım yok. Olsaydı bozdururdum" dedi. Bıyık, ise "Sen de o zaman Euro bozdur" karşılığı verince partililer iki başkanın esprisine güldü. BIYIK'TAN CHP'YE 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ziyaretle ilgili açıklama yaparken "Yakup Bey yönetimiyle bizi ziyaret etmişti. Biz de iade-i ziyarette bulunuyoruz. Daha önce gelecektik ama biraz geç oldu. 15 Temmuz kalkışması ve sonrasında yaşananlar, ülkemiz üzerine oynanan oyunlar hepimizin malumu. Biz CHP Darıca İlçe başkanı ve yönetimine 15 Temmuz'da gösterdikleri duruş ve demokrasi nöbetlerine katılmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ben 7 yıldır Darıca'da ilçe başkanlığı yapıyorum.  Her siyasi parti ile güzel ilişkilerimiz var. CHP ile de ilişkimiz düzeyli. Biz sizden razıyız. Kırmadan dökmeden siyaset yapıyoruz.  Bunda sizin de katkınız var." dedi. TÖRK'TEN POZİTİF MUHALEFET VURGUSU CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise ziyaret nedeniyle AK Partililere teşekkür etti ve "Biz sizi ve çalışmalarınızı da takip ediyoruz. Başarılı olduğunuz alanları örnek alıyoruz. Darıca'da pozitif muhalefet yapmaya çalışıyoruz. Darıca'nın faydasına olan konulara biz de destek veriyoruz ama yanlışları da eleştiriyoruz. Darıca'a güzel bir birliktelik var ve bu ortamın devam etmesi için biz elimizden geleni yapıyoruz. Biz CHP olarak çok çalışıyoruz. Artık Darıca'da rahat değilsiniz. Darıca'da birinci parti olmak için çalışıyoruz. Sizi yoracağız." diye konuştu. CHP'DEN ATATÜRK ÇERÇEVESİ Ziyarette Anayasa değişikliği ve Başkanlık sistemi de konuşulurken yine esprili bir dil kullanıldı. AK Partililer CHP'lilere "Size referandumda evet dedirtmeye geldik" derken CHP'iler ise "Biz sizi ikna edeceğiz siz de hayır diyeceksiniz" karşılığı verdiler. AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, referanduma neden evet diyeceklerini anlatırken CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ise güçlü parlamenter sistemden yana olduklarını ve referandumda nede hayır diyeceklerini anlattı. Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi. AK Partililer çiçek hediye ederken CHP'liler ise AK Parti heyetine Atatürk resminin olduğu bir çerçeve hediye etti.
AK PARTİ DARICA İLÇE TEŞKİLATI, CHP DARICA İLÇE ÖRGÜTÜNÜ ZİYARET ETTİ

 

 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk'e iade-i ziyarette bulundu. CHP Darıca İlçe binasında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda geçerken iki başkan da birbirine sürekli espriler yaptı. Bıyık ve ekibi Törk'e çiçek hediye ederken Törk ise AK Parti heyetine Atatürk resminin olduğu bir çerçeve hediye etti.

"DOLAR YOKSA EURO BOZDUR"

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk'e iade-i ziyarette bulundu. CHP Darıca İlçe binasında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda geçerken iki başkanın birbirlerine sürekli espriler yapması dikkat çekti. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, dolar bozdurma kampanyasıyla ilgili konulurken "Dolar'ım yok. Olsaydı bozdururdum" dedi. Bıyık, ise "Sen de o zaman Euro bozdur" karşılığı verince partililer iki başkanın esprisine güldü.

BIYIK'TAN CHP'YE 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ziyaretle ilgili açıklama yaparken "Yakup Bey yönetimiyle bizi ziyaret etmişti. Biz de iade-i ziyarette bulunuyoruz. Daha önce gelecektik ama biraz geç oldu. 15 Temmuz kalkışması ve sonrasında yaşananlar, ülkemiz üzerine oynanan oyunlar hepimizin malumu. Biz CHP Darıca İlçe başkanı ve yönetimine 15 Temmuz'da gösterdikleri duruş ve demokrasi nöbetlerine katılmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ben 7 yıldır Darıca'da ilçe başkanlığı yapıyorum.  Her siyasi parti ile güzel ilişkilerimiz var. CHP ile de ilişkimiz düzeyli. Biz sizden razıyız. Kırmadan dökmeden siyaset yapıyoruz.  Bunda sizin de katkınız var." dedi.

TÖRK'TEN POZİTİF MUHALEFET VURGUSU

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise ziyaret nedeniyle AK Partililere teşekkür etti ve "Biz sizi ve çalışmalarınızı da takip ediyoruz. Başarılı olduğunuz alanları örnek alıyoruz. Darıca'da pozitif muhalefet yapmaya çalışıyoruz. Darıca'nın faydasına olan konulara biz de destek veriyoruz ama yanlışları da eleştiriyoruz. Darıca'a güzel bir birliktelik var ve bu ortamın devam etmesi için biz elimizden geleni yapıyoruz. Biz CHP olarak çok çalışıyoruz. Artık Darıca'da rahat değilsiniz. Darıca'da birinci parti olmak için çalışıyoruz. Sizi yoracağız." diye konuştu.

CHP'DEN ATATÜRK ÇERÇEVESİ

Ziyarette Anayasa değişikliği ve Başkanlık sistemi de konuşulurken yine esprili bir dil kullanıldı. AK Partililer CHP'lilere "Size referandumda evet dedirtmeye geldik" derken CHP'iler ise "Biz sizi ikna edeceğiz siz de hayır diyeceksiniz" karşılığı verdiler. AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, referanduma neden evet diyeceklerini anlatırken CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ise güçlü parlamenter sistemden yana olduklarını ve referandumda nede hayır diyeceklerini anlattı. Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi. AK Partililer çiçek hediye ederken CHP'liler ise AK Parti heyetine Atatürk resminin olduğu bir çerçeve hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.