İKTİDAR KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL AMA İŞLER İYİYE GİTMİYOR

Kocaeli 03.02.2017 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İKTİDAR KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL AMA İŞLER İYİYE GİTMİYOR

                                                                                                                      Memleketimizde sorumluluk ve yetki verilenler bu sorumluluk ve yetkilerini ülkenin problemlerini çözme yönünde başarılı bir şekilde kullanamıyorlar. Ülkemiz tek başına iktidar olan bir parti neticesinde 15 yıl sonra bugünkü hale gelmişse, terör zirve yapıyorsa, ekonomi dibe vurmuşsa, dış politikada başarısız olunmuş ise… Bunların hepsi aynı iktidar döneminde meydana geldi. Bunu kötü niyetle yaptıklarını söyleyemeyiz ama bunu beceremediklerini söylemek mecburiyetindeyiz.                        İktidarın çıraklık ve kalfalık döneminde sıkça kullandığı istikrar ve sıfır sorunlu komşu ilişkileri gibi kavramları bugün ustalık dönemi dediği dönemde kullanamaması kendilerinin de acizliklerini açıkça ortaya koymaktadır. İktidarın önünde ülkemizin birikmiş ciddi problemleri dururken iktidar bu problemleri görme ve çözme yerine sistem değişikliği ile Türkiye gündemini meşgul ederek problemlerden kaçmaktadır. Kamuoyunda sanki çözülemeyen bütün bu problemlerin nedeni sistemmiş gibi gösterilmesi bir aldatmacadan ibarettir. Elbette gerektiğinde sistem değişikliği olacaktır fakat var olan sistemde iktidarın neler yaptığına ya da yapamadığına bakarak gelecekte de neler yapabileceğini görebiliriz Biz saadet Partisi olarak konuşmalarıyla icraatları arasında tezatlar oluşan geçmişte yaptığı her şeyi bugün yanlış yapmışız diye eleştiren bir iktidarın bu ülkenin geleceği ile ilgili doğru adımlar atacağı konusunda endişeliyiz. Bundan dolayı sözde milli görüşçü olduğunu söyleyen Ak partinin gerçekten sorunları çözmek istiyorsa saadet partisinin sesine kulak vermesi gerekir. SAADET PARTİSİ KOCAELİ            İL BAŞKANI      SİNAN EJDEROĞLU

                                                                                                                   

 

Memleketimizde sorumluluk ve yetki verilenler bu sorumluluk ve yetkilerini ülkenin problemlerini çözme yönünde başarılı bir şekilde kullanamıyorlar. Ülkemiz tek başına iktidar olan bir parti neticesinde 15 yıl sonra bugünkü hale gelmişse, terör zirve yapıyorsa, ekonomi dibe vurmuşsa, dış politikada başarısız olunmuş ise… Bunların hepsi aynı iktidar döneminde meydana geldi. Bunu kötü niyetle yaptıklarını söyleyemeyiz ama bunu beceremediklerini söylemek mecburiyetindeyiz.                       

İktidarın çıraklık ve kalfalık döneminde sıkça kullandığı istikrar ve sıfır sorunlu komşu ilişkileri gibi kavramları bugün ustalık dönemi dediği dönemde kullanamaması kendilerinin de acizliklerini açıkça ortaya koymaktadır.

İktidarın önünde ülkemizin birikmiş ciddi problemleri dururken iktidar bu problemleri görme ve çözme yerine sistem değişikliği ile Türkiye gündemini meşgul ederek problemlerden kaçmaktadır. Kamuoyunda sanki çözülemeyen bütün bu problemlerin nedeni sistemmiş gibi gösterilmesi bir aldatmacadan ibarettir. Elbette gerektiğinde sistem değişikliği olacaktır fakat var olan sistemde iktidarın neler yaptığına ya da yapamadığına bakarak gelecekte de neler yapabileceğini görebiliriz

Biz saadet Partisi olarak konuşmalarıyla icraatları arasında tezatlar oluşan geçmişte yaptığı her şeyi bugün yanlış yapmışız diye eleştiren bir iktidarın bu ülkenin geleceği ile ilgili doğru adımlar atacağı konusunda endişeliyiz. Bundan dolayı sözde milli görüşçü olduğunu söyleyen Ak partinin gerçekten sorunları çözmek istiyorsa saadet partisinin sesine kulak vermesi gerekir.

SAADET PARTİSİ KOCAELİ

           İL BAŞKANI

     SİNAN EJDEROĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.