İl başkanı açıkladı: Son 6 ayda kaç şehit verdik?

Kocaeli 04.04.2016 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İl başkanı açıkladı: Son 6 ayda kaç şehit verdik?

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, mahalle başkanları ve ilçe yönetimi ile kahvaltılı programda bir araya geldi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Son bir haftada 36 şehit, son 6 ayda 436 şehit veren bir ülkeyiz” dedi.

MHP İzmit İlçe Yönetimi, 10 Nisan’da yapacağı üye katılım töreni öncesinde parti teşkilatı ve mahalle başkanları ile Cafe Negra’da kahvaltılı programda buluştu. Mahalle teşkilatlarının sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda teşkilatın sorunları ve geleceğe yönelik yapılacak projeler mahalle başkanları ile paylaşıldı. Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Son bir haftada 36 şehit son 6 ayda 436 şehit veren bir ülkeyiz. Her zaman söyledik. Biz bu günleri bilerek siyaset yaptık dedik. Ülkenin umudu bizleriz” dedi.   OY ORANLARI ÖNEMLİ DEĞİL Programın açılış konuşmasını MHP’nin merhum Lideri Alparslan Türkeş’i anarak başlayan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “Başbuğumuz Lefkoşe’de başlayıp Ankara’da sonlanan 80 yıllık yaşamında zorluklardan asla yılmamıştır. Boyutu ne olursa olsun hiçbir tehditten korkmamıştır. Başbuğumuz İnandığı doğrularından tertemiz hedeflerimizden en ufak bir taviz vermemiştir. Türk siyasetine yeni bir soluk, yeni bir vizyon getirmiştir.  Türk Milliyetçilerinin fikir sahnesinden siyaset sahnesine inmesine vesile olmuştur. Şunu da unutmamalıyız ki MHP yalnızca oy oranlarına bakılarak anlaşılmaz. Türkiye haritasını değişik renklere boyanması ile tasvirler edilemez” açıklamasında bulundu.   BİR BİR ÖLÜYORUZ Yalçınöz’den sonra konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “İzmit İlçe teşkilatı yeni atandığı günden beri MHP’nin 2019’un altyapısını hazırlamak anlamında büyük çalışmalar yapılıyor. Biz şunu biliyoruz öncelikli olarak ülkemizin içinde bulunduğu durumun farkında olan yöneticilerimiz var. Son bir haftada 36 şehit, son 6 ayda 436 şehit veren bir ülkeyiz. Her zaman söyledik. Biz bu günleri bilerek siyaset yaptık dedik. Bas bas bağırdık anlattık. Kimilerine duyurduk, kimilerine anlattık. Sen bilirsin Türkiye dedik. Ve bugün bir bir ölüyoruz. Bugün Türk Milleti’nin son umudu MHP’dir” dedi. Serkan BORLAK
MHP İzmit İlçe Teşkilatı, mahalle başkanları ve ilçe yönetimi ile kahvaltılı programda bir araya geldi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Son bir haftada 36 şehit, son 6 ayda 436 şehit veren bir ülkeyiz” dedi.

MHP İzmit İlçe Yönetimi, 10 Nisan’da yapacağı üye katılım töreni öncesinde parti teşkilatı ve mahalle başkanları ile Cafe Negra’da kahvaltılı programda buluştu. Mahalle teşkilatlarının sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda teşkilatın sorunları ve geleceğe yönelik yapılacak projeler mahalle başkanları ile paylaşıldı. Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Son bir haftada 36 şehit son 6 ayda 436 şehit veren bir ülkeyiz. Her zaman söyledik. Biz bu günleri bilerek siyaset yaptık dedik. Ülkenin umudu bizleriz” dedi.

 

OY ORANLARI ÖNEMLİ DEĞİL

Programın açılış konuşmasını MHP’nin merhum Lideri Alparslan Türkeş’i anarak başlayan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “Başbuğumuz Lefkoşe’de başlayıp Ankara’da sonlanan 80 yıllık yaşamında zorluklardan asla yılmamıştır. Boyutu ne olursa olsun hiçbir tehditten korkmamıştır. Başbuğumuz İnandığı doğrularından tertemiz hedeflerimizden en ufak bir taviz vermemiştir. Türk siyasetine yeni bir soluk, yeni bir vizyon getirmiştir.  Türk Milliyetçilerinin fikir sahnesinden siyaset sahnesine inmesine vesile olmuştur. Şunu da unutmamalıyız ki MHP yalnızca oy oranlarına bakılarak anlaşılmaz. Türkiye haritasını değişik renklere boyanması ile tasvirler edilemez” açıklamasında bulundu.

 

BİR BİR ÖLÜYORUZ

Yalçınöz’den sonra konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “İzmit İlçe teşkilatı yeni atandığı günden beri MHP’nin 2019’un altyapısını hazırlamak anlamında büyük çalışmalar yapılıyor. Biz şunu biliyoruz öncelikli olarak ülkemizin içinde bulunduğu durumun farkında olan yöneticilerimiz var. Son bir haftada 36 şehit, son 6 ayda 436 şehit veren bir ülkeyiz. Her zaman söyledik. Biz bu günleri bilerek siyaset yaptık dedik. Bas bas bağırdık anlattık. Kimilerine duyurduk, kimilerine anlattık. Sen bilirsin Türkiye dedik. Ve bugün bir bir ölüyoruz. Bugün Türk Milleti’nin son umudu MHP’dir” dedi. Serkan BORLAK

toplu-014.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.