İl Başkanı Eryarsoy istifa etti!

Kocaeli 03.05.2019 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İl Başkanı Eryarsoy istifa etti!

AK Parti Kocaeli il başkanı Abdullah Eryarsoy görevinde istifa etti.

AK Parti Kocaeli il başkanı Abdullah Eryarsoy görevinde istifa etti. Kocaeli’nde AK Parti’nin 11 İlçe ve Büyükşehir’i kazanmasına rağmen, İzmit ilçesinin kaybedilmesinin faturası il başkanı Abdullah Eryarsoy’a kesildi. Eryarsoy, yaptığı açıklama ile İl Başkanlığı’nda istifa ettiğini açıkladı. Eryarsoy’un açıklamasından satır başları şöyle: 2003 yılında İl yöneticisi olarak göreve başladım. Çeşitli birimlerde görevler aldım. Şemsettin Ceyhan benim Milletvekili aday adayı olmasıyla boşalan il Başkanlığı’na Cumhurbaşkanımın atamasıyla İl Başkanı olarak görevlendirildim. Görev yaptığım sürece ne Milletvekilliğine, ne de Belediye başkanlığına aday olmadı. Hep teşkilat içinde görev aldım. İki seçimi teşkilatta beraber yönelttik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 58 ile rekor oyla tamamladık. 31 Mart’da Büyükşehir ve ilçelerimizde oylarımızı artırdık. 11 ilçede Belediye başkanlığını kazandık, İzmit’de meclis de çoğunluğu kazanmamıza rağmen Belediye başkanlığını maalesef kaybetmedik. SORUMLU BENİM  İzmit’i kaybetmenin sorumlusu aranmaktaydı. Teşkilatın başı olarak bu sorumluluk bana aitti. 11 ilçede başarı hepimizin, İzmit’de başarısızlık benimdir. Sorumluluk gereğince istifamı genel merkeze sundum ve kabul edildi. Partinin kuruluşundan bu yana da görev yaptığım süreç içinde kişisel ikbal, adamcılık için çalışmadım. Milletimiz için çalıştım ve bu şekilde de çalışamaya devam edeceğim: hesabı değil, hasbi olarak çalıştım. Seçimlerde Kocaeli’yi Marmara’nın en başarılı ili yapan Kocaeli halkına teşekkür ediyorum ve helallik istiyorum. Beni yalnız bırakmayan aileme de teşekkür ediyorum.
AK Parti Kocaeli il başkanı Abdullah Eryarsoy görevinde istifa etti.

AK Parti Kocaeli il başkanı Abdullah Eryarsoy görevinde istifa etti. Kocaeli’nde AK Parti’nin 11 İlçe ve Büyükşehir’i kazanmasına rağmen, İzmit ilçesinin kaybedilmesinin faturası il başkanı Abdullah Eryarsoy’a kesildi. Eryarsoy, yaptığı açıklama ile İl Başkanlığı’nda istifa ettiğini açıkladı. Eryarsoy’un açıklamasından satır başları şöyle:

2003 yılında İl yöneticisi olarak göreve başladım. Çeşitli birimlerde görevler aldım. Şemsettin Ceyhan benim Milletvekili aday adayı olmasıyla boşalan il Başkanlığı’na Cumhurbaşkanımın atamasıyla İl Başkanı olarak görevlendirildim. Görev yaptığım sürece ne Milletvekilliğine, ne de Belediye başkanlığına aday olmadı. Hep teşkilat içinde görev aldım. İki seçimi teşkilatta beraber yönelttik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 58 ile rekor oyla tamamladık. 31 Mart’da Büyükşehir ve ilçelerimizde oylarımızı artırdık. 11 ilçede Belediye başkanlığını kazandık, İzmit’de meclis de çoğunluğu kazanmamıza rağmen Belediye başkanlığını maalesef kaybetmedik.

SORUMLU BENİM

 İzmit’i kaybetmenin sorumlusu aranmaktaydı. Teşkilatın başı olarak bu sorumluluk bana aitti. 11 ilçede başarı hepimizin, İzmit’de başarısızlık benimdir. Sorumluluk gereğince istifamı genel merkeze sundum ve kabul edildi. Partinin kuruluşundan bu yana da görev yaptığım süreç içinde kişisel ikbal, adamcılık için çalışmadım. Milletimiz için çalıştım ve bu şekilde de çalışamaya devam edeceğim: hesabı değil, hasbi olarak çalıştım. Seçimlerde Kocaeli’yi Marmara’nın en başarılı ili yapan Kocaeli halkına teşekkür ediyorum ve helallik istiyorum. Beni yalnız bırakmayan aileme de teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.