19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İL BAŞKANLARI BUGÜN TOPLANIYOR

Kocaeli 10.07.2017 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İL BAŞKANLARI BUGÜN TOPLANIYOR

15 Temmuz darbe girişimi sonrası hem birlik ve beraberlik adına hem de kent sorunlarını görüşmek için bir araya gelen ilimizdeki siyasi parti il başkanları bugün yine bir araya gelecek.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilimiz siyasi parti il başkanları hem birlik ve beraberlik adına hem de kent sorunlarını görüşüp ortak payda da toplanmak üzere her ayın ilk Pazartesi günü bir araya geliyordu. Ancak Temmuz ayı il başkanları toplantısında 10 günlük bir gecikme yaşandı. Toplantı bugün Başiskele’de bulunan Lastik iş Sosyal Tesisleri’nde Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu ev sahipliğinde yapılacak. EKSİKSİZ ĶATILACAKLAR Toplantının ileri bir tarihe ertelenmesi hakkında açıklama yapan Halim Dedeoğlu şunları söyledi: ”Temmuz ayının ilk haftası Ramazan Bayramı'na denk geldi. Öncelikli erteleme sebebimiz buydu. Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilimizdeki yürüyüşü sebebiyle İl Başkanı Cengiz Sarbay katılamayacaktı. BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ise aynı tarihler arasında İtalya seyahati vardı. Bu yüzden toplantıyı herkesin katılabileceği ortak bir tarihe aldık. Tüm il başkanları bu ayki toplantıya eksiksiz katılacak.”
15 Temmuz darbe girişimi sonrası hem birlik ve beraberlik adına hem de kent sorunlarını görüşmek için bir araya gelen ilimizdeki siyasi parti il başkanları bugün yine bir araya gelecek.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilimiz siyasi parti il başkanları hem birlik ve beraberlik adına hem de kent sorunlarını görüşüp ortak payda da toplanmak üzere her ayın ilk Pazartesi günü bir araya geliyordu. Ancak Temmuz ayı il başkanları toplantısında 10 günlük bir gecikme yaşandı. Toplantı bugün Başiskele’de bulunan Lastik iş Sosyal Tesisleri’nde Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu ev sahipliğinde yapılacak.

EKSİKSİZ ĶATILACAKLAR

Toplantının ileri bir tarihe ertelenmesi hakkında açıklama yapan Halim Dedeoğlu şunları söyledi: ”Temmuz ayının ilk haftası Ramazan Bayramı'na denk geldi. Öncelikli erteleme sebebimiz buydu. Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilimizdeki yürüyüşü sebebiyle İl Başkanı Cengiz Sarbay katılamayacaktı. BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ise aynı tarihler arasında İtalya seyahati vardı. Bu yüzden toplantıyı herkesin katılabileceği ortak bir tarihe aldık. Tüm il başkanları bu ayki toplantıya eksiksiz katılacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.