İl başkanları iftarda buluştu

Kocaeli 06.06.2017 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İl başkanları iftarda buluştu

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan siyasi parti il başkanları toplantısının 12.'si yapıldı. Her ay kahvaltı etkinliğiyle bir araya gelen 7 siyasi partinin il başkanı, Ramazan ayı sebebiyle bu kez BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ev sahipliğinde iftar programında bir araya geldi. Çadır Kandıra Sofrası’nda buluşan siyasi parti başkanları beraber oruç açarak, kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Programa SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’ndan boşalan koltuğa oturan Nurettin Çelik de ilk kez katılım gösterdi. 12. TOPLANTI İftar yemeğinden sonra ilk konuşmayı ev sahibi BBP İl Başkanı Serhat Duyar gerçekleştirdi. Duyar, “Bugün kentimizde bir gelenek olan il başkanları toplantımızın 12’ncisine ev sahipliği yapıyoruz. Nurettin beyin ilk toplantısı, heyetimize katıldığı için hoş geldiniz diyoruz. Bu toplantımızda aldığımız kararlarımıza gelince 13’üncü toplantıda yine valimiz ve Büyükşehir belediye başkanımızı ziyaret edeceğiz. Bir sonraki toplantımız ise DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Burada Kocaeli için neler yapabiliriz bunu konuşuyoruz” diyerek gündem maddelerini paylaştı. "SİYASET BİR SOFRA ETRAFINDA" Duyar’ın ardından söz alan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Burada il başkanları kendi partilerinin siyasetini yapmıyor. Kent için görüşmeler yapıyor” dedi. Sarıbay’ın ardından konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Parti olarak Çarşamba günü saat 13.00’da DP’yi ziyaret edeceğiz” dedi. Dedeoğlu’nun ardından söz alan yeni SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Siyasetin bir sofra etrafında olması önemli. Biz daha çok cenazelerde bir araya geliyorduk. Bir arada olmamız önem arz etmektedir. İnşallah bu toplantıların 13’sü değil 113’cüsü de yapılır” diye konuştu. “BU MASAYI BOZMAYACAĞIZ” Ceyhan’ın ardından söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün masayı siyasi parti il başkanları kurdu. Bu masayı biz kurduk ve bozmayacağız. Bu masanın devamlılığı olacak. Kocaelispor bu masada yapılan görevlendirilmelerle, önerilerle biz çözüm aşamasına geldi. Çenesuyu ile ilgili gelişmeler toplumu germeden, çatışmaya girilmeye gerek kalmadan çözüldü. Her siyasi partinin kendi taraftarları vardır. Bu masa referandum tartışmalarının olduğu dönemde bile görevini yapmıştır. SP İl başkanı Nurettin beye de hoş geldiniz diyorum” değerlendirmesinde bulundu.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan siyasi parti il başkanları toplantısının 12.'si yapıldı. Her ay kahvaltı etkinliğiyle bir araya gelen 7 siyasi partinin il başkanı, Ramazan ayı sebebiyle bu kez BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ev sahipliğinde iftar programında bir araya geldi. Çadır Kandıra Sofrası’nda buluşan siyasi parti başkanları beraber oruç açarak, kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Programa SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’ndan boşalan koltuğa oturan Nurettin Çelik de ilk kez katılım gösterdi.

12. TOPLANTI

İftar yemeğinden sonra ilk konuşmayı ev sahibi BBP İl Başkanı Serhat Duyar gerçekleştirdi. Duyar, “Bugün kentimizde bir gelenek olan il başkanları toplantımızın 12’ncisine ev sahipliği yapıyoruz. Nurettin beyin ilk toplantısı, heyetimize katıldığı için hoş geldiniz diyoruz. Bu toplantımızda aldığımız kararlarımıza gelince 13’üncü toplantıda yine valimiz ve Büyükşehir belediye başkanımızı ziyaret edeceğiz. Bir sonraki toplantımız ise DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Burada Kocaeli için neler yapabiliriz bunu konuşuyoruz” diyerek gündem maddelerini paylaştı.

"SİYASET BİR SOFRA ETRAFINDA"

Duyar’ın ardından söz alan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Burada il başkanları kendi partilerinin siyasetini yapmıyor. Kent için görüşmeler yapıyor” dedi. Sarıbay’ın ardından konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Parti olarak Çarşamba günü saat 13.00’da DP’yi ziyaret edeceğiz” dedi. Dedeoğlu’nun ardından söz alan yeni SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Siyasetin bir sofra etrafında olması önemli. Biz daha çok cenazelerde bir araya geliyorduk. Bir arada olmamız önem arz etmektedir. İnşallah bu toplantıların 13’sü değil 113’cüsü de yapılır” diye konuştu.

“BU MASAYI BOZMAYACAĞIZ”

Ceyhan’ın ardından söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün masayı siyasi parti il başkanları kurdu. Bu masayı biz kurduk ve bozmayacağız. Bu masanın devamlılığı olacak. Kocaelispor bu masada yapılan görevlendirilmelerle, önerilerle biz çözüm aşamasına geldi. Çenesuyu ile ilgili gelişmeler toplumu germeden, çatışmaya girilmeye gerek kalmadan çözüldü. Her siyasi partinin kendi taraftarları vardır. Bu masa referandum tartışmalarının olduğu dönemde bile görevini yapmıştır. SP İl başkanı Nurettin beye de hoş geldiniz diyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.