19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İl Başkanları toplanıyor

Kocaeli 07.05.2017 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İl Başkanları toplanıyor

İl başkanları toplantısı bu ayki toplantı yarın DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ev sahipliğinde Kartepe Saklı Vadi’de gerçekleştirilecek. İl başkanları toplantısı bu ayki toplantı yarın DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ev sahipliğinde Kartepe Saklı Vadi’de gerçekleştirilecek. GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEKLER 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için başlayan il başkanları toplantısı bu ay Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek. Yarın Kartepe Saklı Vadi Resturant’ta gerçekleştirilecek olan toplantıya; AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Serhat Duyar katılacak. Başkanlar, kent ve ülke gündemini değerlendirecek.  

İl başkanları toplantısı bu ayki toplantı yarın DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ev sahipliğinde Kartepe Saklı Vadi’de gerçekleştirilecek.

İl başkanları toplantısı bu ayki toplantı yarın DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ev sahipliğinde Kartepe Saklı Vadi’de gerçekleştirilecek.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEKLER

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için başlayan il başkanları toplantısı bu ay Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek. Yarın Kartepe Saklı Vadi Resturant’ta gerçekleştirilecek olan toplantıya; AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Serhat Duyar katılacak. Başkanlar, kent ve ülke gündemini değerlendirecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.