İl Milli Eğitim’den değerlendirme toplantısı

Eğitim 03.10.2020 - 21:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İl Milli Eğitim’den değerlendirme toplantısı

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenledi. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısı Millî Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik başkanlığında il yöneticileri ve ilçe millî eğitim müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda ilimiz eğitim öğretim ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Salgın dönemi dolayısıyla mevcut eğitim düzeninin işleyişi hakkında konuşulan toplantıda Müdür Çelik ; “Çocuklarımızın eğitim hakkına ulaşabilmeleri için elimizden geleni yapmalıyız, yapacağız. Gerek uzaktan eğitim gerekse yüz yüze eğitim noktalarında salgın öncesi dönem kadar verim alma gayreti içerisinde olmalıyız” ifadeleriyle yeni eğitim- öğretim yılının öğrenciler için verimli geçmesi için çaba sarf etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenledi.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısı Millî Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik başkanlığında il yöneticileri ve ilçe millî eğitim müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda ilimiz eğitim öğretim ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Salgın dönemi dolayısıyla mevcut eğitim düzeninin işleyişi hakkında konuşulan toplantıda Müdür Çelik ; “Çocuklarımızın eğitim hakkına ulaşabilmeleri için elimizden geleni yapmalıyız, yapacağız. Gerek uzaktan eğitim gerekse yüz yüze eğitim noktalarında salgın öncesi dönem kadar verim alma gayreti içerisinde olmalıyız” ifadeleriyle yeni eğitim- öğretim yılının öğrenciler için verimli geçmesi için çaba sarf etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.