19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlaç gibi derbi!

Spor 18.10.2019 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlaç gibi derbi!

Bir tarafta sezona şampiyonluk hedefiyle giren ve zirvenin 6 puan gerisinde buluna n Gebzespor, diğer yandan sezona 4’te 0 çekerek dibe vuran Çayırovaspor… BAL’da iki bölge takımımızı karşı karşıya getirecek olan 90 dakikadan 3 puan çıkaran ekibe bu derbi kuşkusuz ilaç gibi gelecek. Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta yer alan iki bölge takımımızı karşı karşıya getirecek olan maçta Çayırovaspor, sahasında Gebzespor’u konuk edecek. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Menekşe, geride kalan 4 haftadan 6 puan çıkarırken, ev sahibi Çayırovaspor 4’te 0 çekerek büyük hayal kırıklığı yarattı. Gebzespor geçen hafta sahasında Kadıköyspor karşısında aldığı yenilgiyi deplasmanda telafi etmek isterken, Çayırovaspor yeni sezondaki ilk puanını kentlisi Gebzespor karşısında almayı hedefliyor. Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi Sakarya bölgesi hakemi Harun Özkan yönetecek. DERBİDE 7.RANDEVU İki takım Bölgesel Amatör Lig tarihinde 7’nci kez birbirlerine rakip olacaklar. Geride kalan 6 maçta Gebzespor 4, Çayırovaspor ise 1 kez kazanırken, 1 mücadelede de eşitlik bozulmadı. Gebzespor bu maçlarda rakip ağlara 10 gol bırakırken, kalesinde 5 gol gördü. İki takım arasında oynanan son 3 maçı da Gebzespor kazanırken, Mor Menekşeler bu periyotta kalesinde gol dahi görmedi.

Bir tarafta sezona şampiyonluk hedefiyle giren ve zirvenin 6 puan gerisinde buluna n Gebzespor, diğer yandan sezona 4’te 0 çekerek dibe vuran Çayırovaspor… BAL’da iki bölge takımımızı karşı karşıya getirecek olan 90 dakikadan 3 puan çıkaran ekibe bu derbi kuşkusuz ilaç gibi gelecek.

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta yer alan iki bölge takımımızı karşı karşıya getirecek olan maçta Çayırovaspor, sahasında Gebzespor’u konuk edecek. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Menekşe, geride kalan 4 haftadan 6 puan çıkarırken, ev sahibi Çayırovaspor 4’te 0 çekerek büyük hayal kırıklığı yarattı. Gebzespor geçen hafta sahasında Kadıköyspor karşısında aldığı yenilgiyi deplasmanda telafi etmek isterken, Çayırovaspor yeni sezondaki ilk puanını kentlisi Gebzespor karşısında almayı hedefliyor. Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi Sakarya bölgesi hakemi Harun Özkan yönetecek.

DERBİDE 7.RANDEVU

İki takım Bölgesel Amatör Lig tarihinde 7’nci kez birbirlerine rakip olacaklar. Geride kalan 6 maçta Gebzespor 4, Çayırovaspor ise 1 kez kazanırken, 1 mücadelede de eşitlik bozulmadı. Gebzespor bu maçlarda rakip ağlara 10 gol bırakırken, kalesinde 5 gol gördü. İki takım arasında oynanan son 3 maçı da Gebzespor kazanırken, Mor Menekşeler bu periyotta kalesinde gol dahi görmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.