İlaca Zam Var mı Yok mu?

Ekonomi 22.08.2018 - 08:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İlaca Zam Var mı Yok mu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, döviz kurundaki hareketliliğe bağlı olarak ilaç temininde ve fiyatlandırmasında vatandaşı tedirgin edecek bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, "İlaç fiyatlarında şu an herhangi bir artış söz konusu değil. Bu anlamda ilaç tedariğinde de herhangi bir sorun yaşanmamaktadır" dedi. Bakan Koca, bu süreçte özellikle hekimlerin ve vatandaşların eşdeğer ilaç kullanmaları konusunda daha hassas davranmalarını istedi..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, döviz kurundaki hareketliliğe bağlı olarak  temininde ve fiyatlandırmasında vatandaşı tedirgin edecek bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, "İlaç fiyatlarında şu an herhangi bir artış söz konusu değil. Bu anlamda ilaç tedariğinde de herhangi bir sorun yaşanmamaktadır" dedi. Bakan Koca, bu süreçte özellikle hekimlerin ve vatandaşların eşdeğer ilaç kullanmaları konusunda daha hassas davranmalarını istedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.