İlaçlama personeline Büyükakın’dan müjde

Kocaeli 15.03.2020 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlaçlama personeline Büyükakın’dan müjde

Büyükşehir’de hizmet alımı kapsamında çalışan 65 ilaçlama personeli, Büyükşehir kadrosuna giriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü’nde ilaçlama projesinde süreli ve hizmet alımı kapsamında çalışan 65 çalışanı sevindirdi. KADROYA ALINMA TALİMATI VERİLDİ İlaçlama projesinde çalışan 65 personel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile görüşme talep etti. Büyükakın, gelen talebi geri çevirmedi ve makamında görüştü. 65 ilaçlama personeli Tahir Büyükakın’dan destek istedi. Büyükakın, bu dileği geri çevirmedi, süreli ve hizmet alımı olarak görev yapan 65 personelin kadroya alınması talimatını verdi.

Büyükşehir’de hizmet alımı kapsamında çalışan 65 ilaçlama personeli, Büyükşehir kadrosuna giriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü’nde ilaçlama projesinde süreli ve hizmet alımı kapsamında çalışan 65 çalışanı sevindirdi.

KADROYA ALINMA TALİMATI VERİLDİ

İlaçlama projesinde çalışan 65 personel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile görüşme talep etti. Büyükakın, gelen talebi geri çevirmedi ve makamında görüştü. 65 ilaçlama personeli Tahir Büyükakın’dan destek istedi. Büyükakın, bu dileği geri çevirmedi, süreli ve hizmet alımı olarak görev yapan 65 personelin kadroya alınması talimatını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.