“İlçe ayrımı kırmızı çizgimizdir”

Gebze 22.09.2019 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İlçe ayrımı kırmızı çizgimizdir”

İlimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun(KEDFE) Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, KEDFE başkanlığına adaylığını açıklayan işadamı Murat Güzel’in dün akşam düzenlediği istişare toplantısında önemli mesajlar verdi. Kongreye tek listeyle gidilmesi gerektiğinin açık mesajını veren Yıldıztekin, birlikte hareket edilmesinden yana olduğunu söyledi. Toplumun genel eğilimine göre kara verilmesi gerektiğini vurgulayan Yıldıztekin, “İlçe ayrımı kırmızı çizgimizdir” diyerek, Erzurumlular olarak ayrıştırıcı tavırdan uzak olmaları gerektiğini belirtti. YILDIZTEKİN: AYRIŞMALARA TOPYEKÜN KARŞI ÇIKALIM Yıldıztekin, “Hepimiz Erzurum’a, Dadaşlar’a yakışan bir şekilde davranmalıyız. Hiddetle, şiddetle ve öfkeyle hiçbir yere varamayız. Kendi içimizde mutlaka münazara kültürünü benimseyerek birlikte hareket etmeliyiz. Özellikle delege belirlemedeki usulsüzlükler yapılmamalı. Gerektiğinde toplumun daha çok ayrışmaması için bazı arkadaşların baldıran zehri içmesi lazım. Dadaş’lık; mertlik, yiğitlik, mütevazilik ve hoşgörü gerektirir. Toplumuzu bölen insanlara fırsat vermemeliyiz. Ben şahsım olarak toplumumuzu birleştirme adına savaş vereceğimi, ayrıştırmalara topyekün karşı çıkacağımı açıkça belirtiyorum. Mevcut başkanımız Tekin Dursun KEDFE’deki görev süresince önemli hizmetler verdi. Bugün başkanlığa adaylığını açıklayan Murat Güzel kardeşimiz de iş dünyasındaki başarısının yanı sıra, sosyal yapısıyla Erzurum’umuz için önemli bir değer. Hepimizin bu değerlere sahip çıkması lazım” dedi.

İlimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun(KEDFE) Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, KEDFE başkanlığına adaylığını açıklayan işadamı Murat Güzel’in dün akşam düzenlediği istişare toplantısında önemli mesajlar verdi. Kongreye tek listeyle gidilmesi gerektiğinin açık mesajını veren Yıldıztekin, birlikte hareket edilmesinden yana olduğunu söyledi. Toplumun genel eğilimine göre kara verilmesi gerektiğini vurgulayan Yıldıztekin, “İlçe ayrımı kırmızı çizgimizdir” diyerek, Erzurumlular olarak ayrıştırıcı tavırdan uzak olmaları gerektiğini belirtti.

YILDIZTEKİN: AYRIŞMALARA TOPYEKÜN KARŞI ÇIKALIM

Yıldıztekin, “Hepimiz Erzurum’a, Dadaşlar’a yakışan bir şekilde davranmalıyız. Hiddetle, şiddetle ve öfkeyle hiçbir yere varamayız. Kendi içimizde mutlaka münazara kültürünü benimseyerek birlikte hareket etmeliyiz. Özellikle delege belirlemedeki usulsüzlükler yapılmamalı. Gerektiğinde toplumun daha çok ayrışmaması için bazı arkadaşların baldıran zehri içmesi lazım. Dadaş’lık; mertlik, yiğitlik, mütevazilik ve hoşgörü gerektirir. Toplumuzu bölen insanlara fırsat vermemeliyiz. Ben şahsım olarak toplumumuzu birleştirme adına savaş vereceğimi, ayrıştırmalara topyekün karşı çıkacağımı açıkça belirtiyorum. Mevcut başkanımız Tekin Dursun KEDFE’deki görev süresince önemli hizmetler verdi. Bugün başkanlığa adaylığını açıklayan Murat Güzel kardeşimiz de iş dünyasındaki başarısının yanı sıra, sosyal yapısıyla Erzurum’umuz için önemli bir değer. Hepimizin bu değerlere sahip çıkması lazım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.