GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İlçe Başkanı İstifa Etti

27.03.2017 - 21:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İlçe Başkanı İstifa Etti

MHP İlçe Başkanı, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ardından ise yönetim kurulu üyeleri de topluca istifa ettiğini duyurdu.

MHP'den ihraç edilen  Meral Akşener'in  İzmir mitingine katılan Volkan  Evci, yaptığı yazılı açıklamada,  27 Mart tarihi itibariyle MHP İlçe Başkanlığı görevinden 'Gördüğü lüzum üzerine' istifa ettiğini duyurdu. YAZILI AÇIKLAMA YAPTI Çeşme'de görevi devralacak yeni yöneticilere başarılar dileyen Volkan  Evci, yazılı açıklamasında, "Bugüne kadar  Çeşme'de saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesi içinde siyaset yapmaya çalıştık. Kimsenin değerlerine laf söylemedik. Kendi değerlerimize sahip çıktık. 2012 yılından beri,  Çeşme'de liderliğini yapma şerefine eriştiğim MHP'de,  Çeşme'de ve  Türkiye'deki birlikte görev yaptığım dünden bugüne kadar olan tüm dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Haklarınız helal edin. Bilmeden de olsa kalbini kırmış olduğumuz bir kimse dahi varsa, umarım haklarını helal ederler. Benden yana bir hak varsa ben hakkımı helal ediyorum. Görevler geçicidir, davam bakidir. Unutmayalım ki, her son başlangıçtır" ifadelerini kullandı.YÖNETİM KURULU TOPLUCA İSTİFA ETTİ Evci, DHA muhabirine telefonda yaptığı açıklamada ise  Meral Akşener'in  İzmir mitingine katıldığı için MHP Genel Merkezi tarafından istifasının istendiğini söyledi.  Evci'nin istifa ettiğini açıklamasının ardından yönetim kurulu üyeleri de topluca istifa ettiğini duyurdu.
MHP İlçe Başkanı, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ardından ise yönetim kurulu üyeleri de topluca istifa ettiğini duyurdu.

MHP'den ihraç edilen  Meral Akşener'in  İzmir mitingine katılan Volkan  Evci, yaptığı yazılı açıklamada,  27 Mart tarihi itibariyle MHP İlçe Başkanlığı görevinden 'Gördüğü lüzum üzerine' istifa ettiğini duyurdu.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Çeşme'de görevi devralacak yeni yöneticilere başarılar dileyen Volkan  Evci, yazılı açıklamasında, "Bugüne kadar  Çeşme'de saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesi içinde siyaset yapmaya çalıştık. Kimsenin değerlerine laf söylemedik. Kendi değerlerimize sahip çıktık. 2012 yılından beri,  Çeşme'de liderliğini yapma şerefine eriştiğim MHP'de,  Çeşme'de ve  Türkiye'deki birlikte görev yaptığım dünden bugüne kadar olan tüm dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Haklarınız helal edin. Bilmeden de olsa kalbini kırmış olduğumuz bir kimse dahi varsa, umarım haklarını helal ederler. Benden yana bir hak varsa ben hakkımı helal ediyorum. Görevler geçicidir, davam bakidir. Unutmayalım ki, her son başlangıçtır" ifadelerini kullandı.YÖNETİM KURULU TOPLUCA İSTİFA ETTİ

Evci, DHA muhabirine telefonda yaptığı açıklamada ise  Meral Akşener'in  İzmir mitingine katıldığı için MHP Genel Merkezi tarafından istifasının istendiğini söyledi.  Evci'nin istifa ettiğini açıklamasının ardından yönetim kurulu üyeleri de topluca istifa ettiğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.