İlçe başkanları gözünü 1 Aralık’a dikti!

Kocaeli 09.11.2018 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İlçe başkanları gözünü 1 Aralık’a dikti!

AK Parti’de alınan kararla Genel Merkez’den ilçe başkanlarının 1 Aralık tarihine kadar istifa etmemeleri talimatı geldi. Talimatın ardından aday adaylığı düşünen ilçe başkanları süreci sabırla bekleyeceklerini ve 1 Aralık’ta genel merkez onay verirse aday olacaklarını açıkladı.

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un başkanlığında gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısı sonrası 8 ilçe başkanı genel merkezden onay gelirse aday olacağını açıkladı. İzmit, Dilovası, Darıca, Kartepe, Derince, Körfez, Kandıra ve Gölcük ilçe başkanları 1 Aralık’ta AK Parti Genel Merkez’den gelecek karara göre istifa edecekler. KİŞİSEL DÜŞÜNCEMİZ ÖNEMLİ DEĞİL Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut genel merkezin kararının önemli olduğunu söyledi. Akbulut, “Biz genel merkezimizin talimatları neyse ona göre hareket edeceğiz. Kişisel olarak düşüncelerimiz önemli değil, memleketimiz ve AK Parti için güzel olan neyse onun için mücadele ederiz” ifadelerini kullandı. TEŞKİLAT İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür teşkilat için çalışmaya devam edeceğini belirtti. Gür, “Benim bir adaylık düşüncem yoktu onun için etkileyen bir şey olmadı. 4 arkadaşımız evraklarını aldı ve hafta sonu başvurularını gerçekleştirecekler” dedi. BU GÖREVE TALİBİM Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık göreve talip olduğunu söyleyerek, “Genel merkez bizi aday adayı olarak gösterirse bu göreve talibim. 1 Aralık’a kadar teşkilatımızla seçim için çalışmalara devam. Genel merkez nasıl uygun görürse ona göre davranacağız. Adaylık için 1 Aralık’ı bekliyoruz artık” dedi. ADAYLIK DÜŞÜNCEM YOK Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar aday olmayacağını ifade ederken, “Adaylık düşüncem yok, teşkilatımızla yola devam. Gebze için yoğun ilgi var şu an için 2 resmi başvuru var, hafta sonu yoğunluk olacak” dedi.
AK Parti’de alınan kararla Genel Merkez’den ilçe başkanlarının 1 Aralık tarihine kadar istifa etmemeleri talimatı geldi. Talimatın ardından aday adaylığı düşünen ilçe başkanları süreci sabırla bekleyeceklerini ve 1 Aralık’ta genel merkez onay verirse aday olacaklarını açıkladı.

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un başkanlığında gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısı sonrası 8 ilçe başkanı genel merkezden onay gelirse aday olacağını açıkladı. İzmit, Dilovası, Darıca, Kartepe, Derince, Körfez, Kandıra ve Gölcük ilçe başkanları 1 Aralık’ta AK Parti Genel Merkez’den gelecek karara göre istifa edecekler.

KİŞİSEL DÜŞÜNCEMİZ ÖNEMLİ DEĞİL

Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut genel merkezin kararının önemli olduğunu söyledi. Akbulut, “Biz genel merkezimizin talimatları neyse ona göre hareket edeceğiz. Kişisel olarak düşüncelerimiz önemli değil, memleketimiz ve AK Parti için güzel olan neyse onun için mücadele ederiz” ifadelerini kullandı.

TEŞKİLAT İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür teşkilat için çalışmaya devam edeceğini belirtti. Gür, “Benim bir adaylık düşüncem yoktu onun için etkileyen bir şey olmadı. 4 arkadaşımız evraklarını aldı ve hafta sonu başvurularını gerçekleştirecekler” dedi.

BU GÖREVE TALİBİM

Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık göreve talip olduğunu söyleyerek, “Genel merkez bizi aday adayı olarak gösterirse bu göreve talibim. 1 Aralık’a kadar teşkilatımızla seçim için çalışmalara devam. Genel merkez nasıl uygun görürse ona göre davranacağız. Adaylık için 1 Aralık’ı bekliyoruz artık” dedi.

ADAYLIK DÜŞÜNCEM YOK

Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar aday olmayacağını ifade ederken, “Adaylık düşüncem yok, teşkilatımızla yola devam. Gebze için yoğun ilgi var şu an için 2 resmi başvuru var, hafta sonu yoğunluk olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.