19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlçe belediyelerle geri dönüşüm toplantısı yapıldı

Kocaeli 20.02.2016 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlçe belediyelerle geri dönüşüm toplantısı yapıldı

İlçe belediyelerinden yetkililerin katılımıyla atıklarla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, ilçe belediyelerinin temizlik işleri müdürleri ve teknik personelinin katılımları ile evsel katı atıkların yönetimi ve geri kazanımları konusunda değerlendirme toplantısı yapıldı. Antikkapı Restoran'da düzenlenen toplantı iki aşamalı olarak gerçekleştirildi. Sabahki oturumda evsel katı atıkların yönetimi ve geri kazanılabilir nitelikteki atıkların(ambalaj atıkları, atık piller, kullanılmış kızartmalık yağlar, elektronik atıklar vb.) kaynağında ayrı toplanmasına ilişkin yürütülen faaliyetler ele alındı. Çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi, Atık Getirme Merkezlerinin kurulması ve işletilmesi konularında da değerlendirmeler yapıldı.   TOPLANTILAR HER AY YAPILACAK Toplantının öğleden sonraki oturumunda ise Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Marmara Araştırma Merkezi(TÜBİTAK MAM) yetkililerinin katılımlarıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen "Katı Atık Ana Planı ve İl Atık Yönetimi Planlarının Hazırlanması ile "Katı Atık Toplama ve Bertaraf Maliyetlerinin Belirlenmesi" projelerine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Atık yönetimi faaliyetlerinin belediyelerle koordineli bir şekilde yürütülmesi ve geliştirilmesi için değerlendirme toplantılarının aylık olarak ilçe belediyelerinin ev sahipliğinde düzenlenmesi kararlaştırıldı.
İlçe belediyelerinden yetkililerin katılımıyla atıklarla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, ilçe belediyelerinin temizlik işleri müdürleri ve teknik personelinin katılımları ile evsel katı atıkların yönetimi ve geri kazanımları konusunda değerlendirme toplantısı yapıldı. Antikkapı Restoran'da düzenlenen toplantı iki aşamalı olarak gerçekleştirildi. Sabahki oturumda evsel katı atıkların yönetimi ve geri kazanılabilir nitelikteki atıkların(ambalaj atıkları, atık piller, kullanılmış kızartmalık yağlar, elektronik atıklar vb.) kaynağında ayrı toplanmasına ilişkin yürütülen faaliyetler ele alındı. Çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi, Atık Getirme Merkezlerinin kurulması ve işletilmesi konularında da değerlendirmeler yapıldı.

 

TOPLANTILAR HER AY YAPILACAK

Toplantının öğleden sonraki oturumunda ise Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Marmara Araştırma Merkezi(TÜBİTAK MAM) yetkililerinin katılımlarıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen "Katı Atık Ana Planı ve İl Atık Yönetimi Planlarının Hazırlanması ile "Katı Atık Toplama ve Bertaraf Maliyetlerinin Belirlenmesi" projelerine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Atık yönetimi faaliyetlerinin belediyelerle koordineli bir şekilde yürütülmesi ve geliştirilmesi için değerlendirme toplantılarının aylık olarak ilçe belediyelerinin ev sahipliğinde düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.