İLÇELERDE GÜREŞ ŞUBELERİ AÇILACAK

Kocaeli 20.02.2016 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLÇELERDE GÜREŞ ŞUBELERİ AÇILACAK

KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve beraberindeki heyeti ağırladı. Güreşte altyapıya yöneldiklerini kaydeden Karaosmanoğlu ilçelerde şubeler açacaklarını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, MHK Başkanı Tahir Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün ve Kağıtspor Güreş Antrenörü Osman Albayrak’ı makamında konuk etti. Ülkemizin ata sporu güreşe Kocaeli’de önemli katkılar verdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bundan sonraki hedefimiz alt yapılara yönelerek, geleceğin sporcularını yetiştirmektir. Bu bakımdan güreş sporumuza yapılacak yatırımlarımız geleceğin şampiyonları için olacaktır” dedi. DAHA SIKI İŞBİRLİĞİ  Alt yapılara verilen değeri ve çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade eden Federasyon Başkanı Aydın da, “Büyükşehir Belediyemizle sıkı işbirliğine girerek, güreş sporumuzun daha etkin bir şekilde gençlerimizin hayatına girmesini istiyoruz. Bu noktada alt yapılara yönelerek bu yönde talimatları olan ve SEKA yağlı güreşlerinin yapılmasını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na da çok teşekkür ediyorum” dedi. 
KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve beraberindeki heyeti ağırladı. Güreşte altyapıya yöneldiklerini kaydeden Karaosmanoğlu ilçelerde şubeler açacaklarını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, MHK Başkanı Tahir Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün ve Kağıtspor Güreş Antrenörü Osman Albayrak’ı makamında konuk etti. Ülkemizin ata sporu güreşe Kocaeli’de önemli katkılar verdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bundan sonraki hedefimiz alt yapılara yönelerek, geleceğin sporcularını yetiştirmektir. Bu bakımdan güreş sporumuza yapılacak yatırımlarımız geleceğin şampiyonları için olacaktır” dedi.

DAHA SIKI İŞBİRLİĞİ 

Alt yapılara verilen değeri ve çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade eden Federasyon Başkanı Aydın da, “Büyükşehir Belediyemizle sıkı işbirliğine girerek, güreş sporumuzun daha etkin bir şekilde gençlerimizin hayatına girmesini istiyoruz. Bu noktada alt yapılara yönelerek bu yönde talimatları olan ve SEKA yağlı güreşlerinin yapılmasını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na da çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.