19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlhan Cihaner Gebze’ye Geldi!

Gebze 26.01.2018 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İlhan Cihaner Gebze’ye Geldi!

CHP Gebze ilçe gençlik kolları ve Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Fikir Atölyesi tarafından önceki akşam düzenlenen Uğur Mumcu ve Basın Şehitlerini anma paneline CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner konuşmacı olarak katıldı.

Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panele, Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri, il ve ilçe yöneticiler, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çağlar, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç ile çok sayıda kişi katıldı. DEĞERLERİMİZİ UNUTMAMALIYIZ! Türkiye’nin zor ve ilginç zamanlardan geçtiğini ifade eden CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, “Uğur Mumcu ve tüm basın şehitlerini bir kez daha anıyorum. Uğur Mumcu’yu bizi unutturmaya her neyse bugünden ona daha çok ihtiyacımız var. Değerleri unutmamız lazım. 2019 yılına giderken ciddi süreçlerden geçiyoruz. Uğur Mumcu her şeyden önce bir gazeteci idi. Uğur Mumcu her şeyden önce cesur idi. İkincisi umudunu hiç yitirmemişti. Umudunu hiç yitirmediği için hep mücadele ediyordu. Mumcu çok çalışkan ve üretken bir gazeteci idi. Anayasa Mahkemesi’nin verdiği kararı hükümet takmıyor.” Dedi.
CHP Gebze ilçe gençlik kolları ve Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Fikir Atölyesi tarafından önceki akşam düzenlenen Uğur Mumcu ve Basın Şehitlerini anma paneline CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner konuşmacı olarak katıldı.

Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panele, Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri, il ve ilçe yöneticiler, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çağlar, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç ile çok sayıda kişi katıldı.

DEĞERLERİMİZİ UNUTMAMALIYIZ!

Türkiye’nin zor ve ilginç zamanlardan geçtiğini ifade eden CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, “Uğur Mumcu ve tüm basın şehitlerini bir kez daha anıyorum. Uğur Mumcu’yu bizi unutturmaya her neyse bugünden ona daha çok ihtiyacımız var. Değerleri unutmamız lazım. 2019 yılına giderken ciddi süreçlerden geçiyoruz. Uğur Mumcu her şeyden önce bir gazeteci idi. Uğur Mumcu her şeyden önce cesur idi. İkincisi umudunu hiç yitirmemişti. Umudunu hiç yitirmediği için hep mücadele ediyordu. Mumcu çok çalışkan ve üretken bir gazeteci idi. Anayasa Mahkemesi’nin verdiği kararı hükümet takmıyor.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.