İLİM'DE PROTOKOL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kocaeli 16.12.2015 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLİM'DE PROTOKOL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Özel İlim Eğitim Kurumları kurucuları Nevzat Coşkun, İsmail Keskin, Telat Coşkun ve Halil Bulut protokol ziyaretlerine devam ediyor.

Özel İlim Eğitim Kurumları Kurucuları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı, Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider’i ve İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Ömer Karaman yazmış olduğu kitabı okul Müdürü Halil Bulut’a hediye etti. AMACIMIZ İDEALİST ÖĞRENCİLERİ YETİŞTİRMEK Coşkun; amacımız, eğitimci ve yönetici kadrosuyla temel bilgi alanlarında yetişmiş, duygu ve düşünce yeteneklerini kullanabilen, sportif alışkanlık ve sanatsal duyarlılık sahibi, bireysel ve toplumsal sorumluluğu yüksek, idealleri olan ve bu idealler uğrunda çalışan öğrenciler yetiştirmeyi temel eğitim felsefesi olarak belirlemiştir. Bizler Eğitim ve öğretimin gereklerini en iyi şekilde öğrencilerimize vermek, milli ve manevi değerleriyle problemi olmayan fertlerin yetişmesine katkı sunmak; gösterişçi ve rekabetçi bir modeli reddederek, öğrencilerimizin olgun ve yol gösterici eğitim almasını esas almak; bu anlamda velilerimiz müşteri değil, çocuklarının eğitimlerini birlikte ideal seviyede gerçekleştirmede ortak hareket edeceğimiz meslektaşlarımızdır. Hiçbir cemaat ve gruba bağlı olmadan hür düşünceye sahip, vatana, millete, bayrağa ve kutsal değerlerine bağlı, aynı zamanda da başarıyı yakalamış bireyleri yetiştirmek en büyük idealimizdir.” Dedi.
Özel İlim Eğitim Kurumları kurucuları Nevzat Coşkun, İsmail Keskin, Telat Coşkun ve Halil Bulut protokol ziyaretlerine devam ediyor.

Özel İlim Eğitim Kurumları Kurucuları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı, Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider’i ve İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Ömer Karaman yazmış olduğu kitabı okul Müdürü Halil Bulut’a hediye etti.

AMACIMIZ İDEALİST ÖĞRENCİLERİ YETİŞTİRMEK

Coşkun; amacımız, eğitimci ve yönetici kadrosuyla temel bilgi alanlarında yetişmiş, duygu ve düşünce yeteneklerini kullanabilen, sportif alışkanlık ve sanatsal duyarlılık sahibi, bireysel ve toplumsal sorumluluğu yüksek, idealleri olan ve bu idealler uğrunda çalışan öğrenciler yetiştirmeyi temel eğitim felsefesi olarak belirlemiştir. Bizler Eğitim ve öğretimin gereklerini en iyi şekilde öğrencilerimize vermek, milli ve manevi değerleriyle problemi olmayan fertlerin yetişmesine katkı sunmak; gösterişçi ve rekabetçi bir modeli reddederek, öğrencilerimizin olgun ve yol gösterici eğitim almasını esas almak; bu anlamda velilerimiz müşteri değil, çocuklarının eğitimlerini birlikte ideal seviyede gerçekleştirmede ortak hareket edeceğimiz meslektaşlarımızdır. Hiçbir cemaat ve gruba bağlı olmadan hür düşünceye sahip, vatana, millete, bayrağa ve kutsal değerlerine bağlı, aynı zamanda da başarıyı yakalamış bireyleri yetiştirmek en büyük idealimizdir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.