İLİM’DEN DEMİRCİ’YE ZİYARET

Çayırova 08.01.2016 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLİM’DEN DEMİRCİ’YE ZİYARET

Özel İlim Eğitim Kurumları Kurucuları İsmail Keskin, Mehmet Aytar, Telat Coşkun, Halil Bulut Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirciyi ziyaret etti. Okul Müdürü Halil BULUT: “Amacımız; millî ve manevi değerler aynı zamanda akademik başarı, yabancı dil eğitimi, spor, sanat ve müzik etkinlikleri öğrencilerimize kazandırmaktır. Öğrencilerimiz çalışmalarımızın odak noktasıdır. Bu doğrultuda okulumuzda başarıyı artırmak, yeniliklere ayak uydurmak ve yeni eğitim yöntemleri gerçekleştirmek için birbirimizi desteklemekteyiz. ” dedi.  

Özel İlim Eğitim Kurumları Kurucuları İsmail Keskin, Mehmet Aytar, Telat Coşkun, Halil Bulut Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirciyi ziyaret etti.

Okul Müdürü Halil BULUT: “Amacımız; millî ve manevi değerler aynı zamanda akademik başarı, yabancı dil eğitimi, spor, sanat ve müzik etkinlikleri öğrencilerimize kazandırmaktır. Öğrencilerimiz çalışmalarımızın odak noktasıdır. Bu doğrultuda okulumuzda başarıyı artırmak, yeniliklere ayak uydurmak ve yeni eğitim yöntemleri gerçekleştirmek için birbirimizi desteklemekteyiz. ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.