19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İLİM KOLEJİ’NDEN ANLAMLI PROGRAM

Darıca 19.03.2019 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLİM KOLEJİ’NDEN ANLAMLI PROGRAM

Özel İlim Eğitim Kurumları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programını Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenledi. Program Rehber öğretmen Merve Karakuş’un sunumu eşliğinde, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un açılış konuşması ile başlayan program, İlim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun ile devam etti. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz; Çanakkale Zaferi’nin yalnız Türk tarihi açısından değil tüm dünya tarafından örnek gösterilen bir millet sevdası ve mücadelesi olduğunun altını çizdi.  HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ Günün anlam ve önemi konuşmasını Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk yaptı. Müdür Yardımcısı Öztürk, “Verdiğimiz binlerce şehidimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğiz. Ama bizlere ve çocuklarımıza emanet bu vatanı her daim koruyup kollayacağımıza, gelecek nesillere de millet ve vatan aşkını, İstiklal Marşı’nın değerini bilmesini aşılamayı borç biliriz.” Dedi. DOLU DOLU PROGRAM Çanakkale adlı slayt gösterisi ve tiyatro, Meva Canoğlu’nun okuduğu şiir, Ceylin Berra Alkaya’nın Bayrak şiiri, 2 ve 3. Sınıf koroları, çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilerin aldıkları ödüller ardından ortaokul korosu ile program sona erdi. Velilerin ilgi ile izlediği programda duygulu anlar yaşandı.

Özel İlim Eğitim Kurumları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programını Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenledi. Program Rehber öğretmen Merve Karakuş’un sunumu eşliğinde, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un açılış konuşması ile başlayan program, İlim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun ile devam etti. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz; Çanakkale Zaferi’nin yalnız Türk tarihi açısından değil tüm dünya tarafından örnek gösterilen bir millet sevdası ve mücadelesi olduğunun altını çizdi. 

HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ

Günün anlam ve önemi konuşmasını Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk yaptı. Müdür Yardımcısı Öztürk, “Verdiğimiz binlerce şehidimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğiz. Ama bizlere ve çocuklarımıza emanet bu vatanı her daim koruyup kollayacağımıza, gelecek nesillere de millet ve vatan aşkını, İstiklal Marşı’nın değerini bilmesini aşılamayı borç biliriz.” Dedi.

DOLU DOLU PROGRAM

Çanakkale adlı slayt gösterisi ve tiyatro, Meva Canoğlu’nun okuduğu şiir, Ceylin Berra Alkaya’nın Bayrak şiiri, 2 ve 3. Sınıf koroları, çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilerin aldıkları ödüller ardından ortaokul korosu ile program sona erdi. Velilerin ilgi ile izlediği programda duygulu anlar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.