İLİM KOLEJİ’NİN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ

Darıca 14.01.2017 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLİM KOLEJİ’NİN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ

Özel İlim İlkokul/Ortaokulu, Darıca Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Oğuz’u ve Şube Müdürü Veysi Öztürk’ü ağırladı.

              İlçe genelindeki başarıları ile Darıca’da önemli bir yeri olduğunu, milli ve manevi değerleri ilke alarak verdiği eğitim eğitimden dolayı adından sıkça söz ettiren İlim Koleji, Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun ve Okul Müdürü Halil Bulut, eğitim-öğretimin gerekliliklerinden, planlanan çalışmalardan ve gelecek hedeflerinden bahsetti. İsmail Oğuz yapılan bu çalışmaları değerlendirerek İlim Eğitim Kurumları için güzel temennilerde bulundu.        Bu önemli ziyaretin ardından kısa bir okul gezisi ve fotoğraf çekimi yapıldı. İyi dilekler ile görüşme sona erdi.
Özel İlim İlkokul/Ortaokulu, Darıca Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Oğuz’u ve Şube Müdürü Veysi Öztürk’ü ağırladı.

 

 

 

        İlçe genelindeki başarıları ile Darıca’da önemli bir yeri olduğunu, milli ve manevi değerleri ilke alarak verdiği eğitim eğitimden dolayı adından sıkça söz ettiren İlim Koleji, Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun ve Okul Müdürü Halil Bulut, eğitim-öğretimin gerekliliklerinden, planlanan çalışmalardan ve gelecek hedeflerinden bahsetti. İsmail Oğuz yapılan bu çalışmaları değerlendirerek İlim Eğitim Kurumları için güzel temennilerde bulundu.

       Bu önemli ziyaretin ardından kısa bir okul gezisi ve fotoğraf çekimi yapıldı. İyi dilekler ile görüşme sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.