İLİM’Lİ EMİRHAN 1.LİĞİ KAPTIRMADI

Spor 02.08.2017 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLİM’Lİ EMİRHAN 1.LİĞİ KAPTIRMADI

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 24.07.2017 – 30.07.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 12 Yaş Yaz Kupası Avrupa Yakası Tenis Kulübünde çiftlerde Emirhan Bulut ve Kaan Eroltu 1. oldular.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 24.07.2017 – 30.07.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 12 Yaş Yaz Kupası Avrupa Yakası Tenis Kulübünde çiftlerde Emirhan Bulut ve Kaan Eroltu 1. oldular. Eğitim dönemi boyunca birçok birincilikler ve dereceler alan Bulut, başarılı olmak için her zaman disiplinli ve düzenli bir çalışma programı gerektiğinin altını çizdi. Özel İlim Rehber Öğretmeni Merve Karakuş ‘’Çocuklarımızın hem fiziksel hem de sosyal gelişimleri açısından bir spor dalına yönelmeleri, onların ileriki yıllarda daha donanımlı bir genç olmalarına olanak sağlamaktadır. Karakterine ve vücut yapısına uygun sporu seçen çocuklar daha kendine güvenli, daha sosyal ve daha sağlam karakterli olurken akademik anlamda da başarılı oldukları gözlemlenmiştir. Emirhan’ı gönülden tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 24.07.2017 – 30.07.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 12 Yaş Yaz Kupası Avrupa Yakası Tenis Kulübünde çiftlerde Emirhan Bulut ve Kaan Eroltu 1. oldular.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 24.07.2017 – 30.07.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 12 Yaş Yaz Kupası Avrupa Yakası Tenis Kulübünde çiftlerde Emirhan Bulut ve Kaan Eroltu 1. oldular. Eğitim dönemi boyunca birçok birincilikler ve dereceler alan Bulut, başarılı olmak için her zaman disiplinli ve düzenli bir çalışma programı gerektiğinin altını çizdi.

Özel İlim Rehber Öğretmeni Merve Karakuş ‘’Çocuklarımızın hem fiziksel hem de sosyal gelişimleri açısından bir spor dalına yönelmeleri, onların ileriki yıllarda daha donanımlı bir genç olmalarına olanak sağlamaktadır. Karakterine ve vücut yapısına uygun sporu seçen çocuklar daha kendine güvenli, daha sosyal ve daha sağlam karakterli olurken akademik anlamda da başarılı oldukları gözlemlenmiştir. Emirhan’ı gönülden tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.