GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İLİM'Lİ HAMZA GURURLANDIRDI

Darıca 22.10.2018 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLİM'Lİ HAMZA GURURLANDIRDI

20-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Düzce’de düzenlenen Kocaeli Bölge Şampiyonası Takım Kumite müsabakaları sonuçlandı.

Özel İlim Ortaokul 8. Sınıf öğrencisi Ahmet Hamza Şentürk bu müsabakalarda 3(üçüncülük) elde etti. Sınav süreci devam ederken elde etmiş olduğu bu derece ile bölgede gözleri üzerine çekmeyi başardı. Başarısını disiplinli ve programlı çalışmaya borçlu olduğunu söyleyen Şentürk, azmin meyvelerini aldığını dile getirdi.İlim Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “Hamza, akademik alanda olduğu kadar karatede de başarı çıtasını her daim yükseltmeye devam ediyor. Kazanmış olduğu bölge 3.lüğü ile hepimizi gururlandırdı. Kendisini, ailesini ve tüm antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
20-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Düzce’de düzenlenen Kocaeli Bölge Şampiyonası Takım Kumite müsabakaları sonuçlandı.

Özel İlim Ortaokul 8. Sınıf öğrencisi Ahmet Hamza Şentürk bu müsabakalarda 3(üçüncülük)
elde etti. Sınav süreci devam ederken elde etmiş olduğu bu derece ile bölgede gözleri üzerine
çekmeyi başardı. Başarısını disiplinli ve programlı çalışmaya borçlu olduğunu söyleyen Şentürk,
azmin meyvelerini aldığını dile getirdi.İlim Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “Hamza, akademik alanda olduğu kadar karatede de başarı çıtasını her daim yükseltmeye devam ediyor. Kazanmış olduğu bölge 3.lüğü ile hepimizi gururlandırdı. Kendisini, ailesini ve tüm antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.