İLİM Öğrencileri ATASINI Unutmadı

Darıca 10.11.2018 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLİM Öğrencileri ATASINI Unutmadı

Özel İlim Eğitim Kurumları’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen, Sınıf Öğretmeni Nazire Acar sorumluluğunda hazırlanan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemi konuşmasını İngilizce Öğretmeni Elif Demirbağ yaptı. 1/A ve 4/A sınıflarının Atatürk’ten Vecizeleri sunmalarının ardından 2/A sınıfının hazırlamış olduğu Atatürk Oratoryosu sergilendi. 3/A ve 3/B sınıfı öğrencilerinin Küçük Hanımefendiler ve Küçük Beyefendiler skeci sahne aldı. 3/A sınıfı öğrencisi Rümeysanur Ekinci’nin 10 Kasım şiirini okumasının ardından 4/A sınıfının Atatürk İnkılapları konulu slayt gösterisi ve koro ile program sona erdi.Okul Müdürü Halil Bulut, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yılında şükran ve rahmetle anıyoruz. O’nun ilkelerini vedevrimleri ışığında yılmadan yıkılmadan yürümek bizi daimi aydınlığa çıkaracak yegâne gerçektir. O’naolan borcumuzu, onun bize emanet ettiklerine sahip çıkarak göstermeliyiz. Ruhun şad olsun Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK” dedi.
Özel İlim Eğitim Kurumları’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen, Sınıf Öğretmeni Nazire Acar sorumluluğunda
hazırlanan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemi konuşmasını
İngilizce Öğretmeni Elif Demirbağ yaptı. 1/A ve 4/A sınıflarının Atatürk’ten Vecizeleri sunmalarının
ardından 2/A sınıfının hazırlamış olduğu Atatürk Oratoryosu sergilendi. 3/A ve 3/B sınıfı
öğrencilerinin Küçük Hanımefendiler ve Küçük Beyefendiler skeci sahne aldı. 3/A sınıfı öğrencisi
Rümeysanur Ekinci’nin 10 Kasım şiirini okumasının ardından 4/A sınıfının Atatürk İnkılapları konulu
slayt gösterisi ve koro ile program sona erdi.Okul Müdürü Halil Bulut, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yılında şükran ve rahmetle anıyoruz. O’nun ilkelerini vedevrimleri ışığında yılmadan yıkılmadan yürümek bizi daimi aydınlığa çıkaracak yegâne gerçektir. O’naolan borcumuzu, onun bize emanet ettiklerine sahip çıkarak göstermeliyiz. Ruhun şad olsun Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.