İLİM ÖĞRENCİLERİ GTÜ'DE

Gebze 20.04.2017 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLİM ÖĞRENCİLERİ GTÜ'DE

Gebze Teknik Üniversitesi’nde ‘’ 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ‘’ düzenlendi.

        TÜBİTAK tarafından bu yıl Biyoloji, Fizik, Kimya ve Matematik alanlarında hazırlanan proje yarışması, geleceğin bilim adamlarını keşfetme, öğrencileri araştırmaya ve yeni fikirler üretmeye teşvik amacıyla gerçekleştirildi.       Özel İlim Ortaokulu 5, 6 Ve 7. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde yapılan projeleri yakından tanıma şansı bulurken keyifli vakit geçirdiler.
Gebze Teknik Üniversitesi’nde ‘’ 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ‘’ düzenlendi.

 

      TÜBİTAK tarafından bu yıl Biyoloji, Fizik, Kimya ve Matematik alanlarında hazırlanan proje yarışması, geleceğin bilim adamlarını keşfetme, öğrencileri araştırmaya ve yeni fikirler üretmeye teşvik amacıyla gerçekleştirildi.

      Özel İlim Ortaokulu 5, 6 Ve 7. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde yapılan projeleri yakından tanıma şansı bulurken keyifli vakit geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.